Termosar för utomhusbruk

    Gefu - olimpio termoflaska, 500 ml

    PRODUKTKOD: G-12737

    490,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Volym: 500 ml

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Produktbeskrivning:

    Gefu - olimpio termoflaska är den perfekta följeslagaren för både vardagen och äventyret. Med en imponerande volym på 500 ml kan denna termoflaska hålla din dryck varm eller kall i långa perioder.

    Funktioner:

    Håller temperaturen: Olimpio termoflaska är utrustad med dubbelväggig vakuumisoleringsteknologi som effektivt håller din dryck varm i upp till 12 timmar och kall i upp till 24 timmar. Perfekt för att njuta av en varm kopp kaffe under vandringen eller för att ha din favoritdryck kyld under sommarpicknicken.

    Högkvalitativ konstruktion: Denna termoflaska är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet som garanterar långvarig hållbarhet och minimerar risken för läckage. Den robusta konstruktionen gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk.

    Enkel att använda: Termoflaskan är utformad med en smart skruvlocksmekanism som gör det enkelt att öppna och stänga. Den har också en bred öppning som gör att du kan hälla och dricka din dryck på ett smidigt sätt. Tack vare den ergonomiska designen ligger den bekvämt i handen.

    Snygg och funktionell design: Gefu - olimpio termoflaska är inte bara praktisk, den är också stilren. Dess eleganta och minimalistiska utseende gör den till en perfekt följeslagare vid alla tillfällen, oavsett om det är på jobbet, i skolan eller på resan.

    Enkel att rengöra: Denna termoflaska är lätt att rengöra, antingen för hand eller i diskmaskinen. Den är också enkel att fylla på med din favoritdryck och har en läckagesäker design som hjälper till att undvika spill och oavsiktlig öppning.

    Med Gefu - olimpio termoflaska kan du alltid ha din favoritdryck vid din sida och njuta av rätt temperatur oavsett var du är. Beställ din termoflaska idag och upptäck bekvämligheten och funktionen hos denna pålitliga reskamrat.

    Specifikationer
    Volym
    500 ml

    16 Produkter från samma kategori: