Termosar för utomhusbruk

    Twin lock classic termisk mugg - vit 0,47l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-06443-017

    416,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Gummi, Aluminium, Plast, Stål
    • Höjd: 264 mm
    • Funktioner: Tål maskindisk
    • Volym: 0,47 liter

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Twin lock classic termisk mugg - vit 0,47l / stanley

    Denna Twin lock classic termiska mugg från Stanley är en perfekt följeslagare för att hålla dina drycker varma under dagen. Med en volym på 0,47 liter rymmer den tillräckligt med vätska för att hålla dig noggrant hydratiserad.

    Hög kvalitet och hållbarhet

    Denna termiska mugg är tillverkad av högkvalitativa material som gummi, aluminium, plast och stål för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning. Den är designad för att tåla daglig användning och är även lämplig för maskindisk.

    Lätt att hantera

    Med en höjd på 264 mm och diameter på 79 mm är denna mugg lätt att bära med sig och passar bekvämt i de flesta mugghållare. Dess ergonomiska design gör det också enkelt att greppa och använda, oavsett om du är på väg till jobbet, på en picknick eller bara hemma.

    Håller drycker varma

    Tack vare dess termiska egenskaper kan denna mugg hålla dina drycker varma under en längre tid. Du kan njuta av en rykande het kopp kaffe eller te även efter flera timmar. Detta gör den idealisk för resor, camping eller långa arbetsdagar när du inte har möjlighet att ständigt värma upp din dryck.

    Sammanfattningsvis är Twin lock classic termiska mugg - vit 0,47l / stanley en pålitlig och praktisk termosmugg som kommer att hålla dina drycker varma när du behöver dem som mest. Med sitt eleganta vita utseende är den också en stilfull accessoar som definitivt kommer att imponera på dina kollegor och vänner. Beställ din termosmugg idag och förbättra din dryckesupplevelse!

    Produkt
    Typ
    Termos
    Mått
    Vikt
    462 g
    Höjd
    264 mm
    Diameter
    79 mm
    Specifikationer
    Material
    Gummi, Aluminium, Plast, Stål
    Volym
    0,47 liter
    Funktioner
    Tål maskindisk

    16 Produkter från samma kategori: