Termosar för utomhusbruk

    Termisk stålmugg trigger classic - vit 0,47l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-06439-032

    682,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Aluminium, Stål
    • Höjd: 222 mm
    • Volym: 0,47 liter
    • Vikt: 360 g

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Termisk stålmugg trigger classic - vit 0,47l / stanley

    Termisk stålmugg trigger classic är en stilfull och funktionell termosmugg som håller din dryck varm eller kall under en längre tid. Dess eleganta design och robusta konstruktion gör den till en perfekt följeslagare för resor, arbete eller utomhusaktiviteter.

    Höjd 222 mm

    Denna termosmugg är tillverkad i en optimal höjd på 222 mm, vilket gör den bekväm att hålla och bära med dig överallt. Dess ergonomiska design och stadiga grepp gör det lätt att dricka ur den och undviker spill.

    Material Aluminium, Stål

    Termosmuggen är tillverkad av högkvalitativa material som aluminium och stål. Detta garanterar att din dryck håller sig varm eller kall under en längre tid och att termosmuggen är hållbar och slitstark.

    Typ Termosmugg

    Denna termosmugg har en välisolerad konstruktion som hjälper till att bevara temperaturen på din dryck. Den är perfekt för att ha med dig på resor, arbete eller utomhusaktiviteter där du behöver ha en varm eller kall dryck till hands.

    Volym 0,47 liter

    Termosmuggen har en generös volym på 0,47 liter, vilket gör att du kan njuta av tillräckligt med din favoritdryck under dagen. Du behöver inte oroa dig för att fylla på den ständigt, eftersom den har tillräckligt med utrymme för att rymma en generös mängd vätska.

    Vikt 360 g

    Med en vikt på endast 360 gram är denna termosmugg lätt att bära med dig överallt. Den tillsammans med sin ergonomiska design gör att du kan ha med dig den bekvämt och enkelt utan att känna dig tyngd ned.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    222 mm
    Vikt
    360 g
    Specifikationer
    Volym
    0,47 liter
    Material
    Aluminium, Stål

    16 Produkter från samma kategori: