Termosar för utomhusbruk

    Bodum - resemugg - termisk mugg 0.35l, guld

    PRODUKTKOD: 11068-17S

    462,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Gummi, Aluminium, Plast, Silikon, Stål
    • Höjd: 175 mm
    • Funktioner: Tål maskindisk
    • Volym: 0,35 liter

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - resemugg - termisk mugg 0.35l, guld

    Med Bodum - resemuggen - termisk mugg 0.35l, guld kan du njuta av varma drycker på språng. Denna eleganta resemugg är perfekt för att hålla din dryck varm under hela dagen.

    Höjd 175 mm

    Denna termiska mugg har en bekväm höjd på 175 mm, vilket gör den perfekt för att passa i de flesta standardstorlekar för drycker. Du kan ta med dig dina favoritdrycker och njuta av dem var du än går.

    Tål maskindisk

    Med denna resemugg kan du enkelt rengöra den efter användning. Den tål maskindisk, vilket sparar tid och gör det enkelt att hålla din mugg ren och fräsch för varje användning.

    Material - Gummi, Aluminium, Plast, Silikon, Stål

    Denna termiska mugg är tillverkad av flera högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och effektiv isolering. Den kombinerar gummi, aluminium, plast, silikon och stål för att ge en robust och pålitlig konstruktion.

    Typ - Termosmugg

    Bodum - resemugg - termisk mugg 0,35l är en termosmugg som effektivt behåller värmen på din dryck. Du kan enkelt ta med dig den på resor, till kontoret eller när du är på språng och njuta av varma drycker när du behöver det som mest.

    Volym 0,35 liter

    Med en kapacitet på 0,35 liter rymmer denna termosmugg tillräckligt med dryck för att hålla dig nöjd under dagen. Du kan fylla den med ditt favoritte och ta med dig den för att njuta av det när du vill.

    Vikt 330 g

    Denna resemugg är lätt och bekväm att bära med sig. Med en vikt på endast 330 gram kan du enkelt ta med dig den överallt utan ansträngning.

    Diameter 90 mm

    Denna termosmugg har en lämplig diameter på 90 mm för att passa perfekt i dina händer och i de flesta standardstorlekar för drycker. Du kan enkelt ta ett stadigt grepp om muggen och njuta av din dryck utan att spilla.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Diameter
    90 mm
    Höjd
    175 mm
    Vikt
    330 g
    Specifikationer
    Material
    Gummi, Aluminium, Plast, Silikon, Stål
    Funktioner
    Tål maskindisk
    Volym
    0,35 liter

    16 Produkter från samma kategori: