Termosar för utomhusbruk

    Alfi - gusto - termos svart 1 l.

    PRODUKTKOD: 3521233100

    1 148,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Aluminium, Glas, Plast, Stål
    • Färg: Svart, Silver, Blå, Vit, Röd, Grön, Grå, Gul, Brun, Beige, Rosa, Koppar, Rostfri/Krom, Mässing
    • Höjd: 260 mm
    • Volym: 1 liter

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Alfi - gusto - termos svart 1 l.

    En termos med stil och funktion

    Alfi - gusto - termosen är en elegant och praktisk termos som håller drycker varma eller kalla under lång tid. Med sin svarta färg och stilrena design passar den perfekt både för vardagsbruk och för speciella tillfällen. Denna termos är tillverkad av högkvalitativt stål och har en volym på 1 liter, vilket gör den idealisk för att hålla tillräckligt med dryck varm eller kall.

    En perfekt kombination av stil och funktion

    Denna termos är tillverkad av stål, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion som är redo att klara av dagligt bruk. Termosen har en svart färg som ger den en elegant och modern look. Här finns också möjlighet att välja mellan flera olika färger för att hitta en som passar din personliga stil.

    Alfi - gusto - termosen har en volym på 1 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma tillräckligt med dryck för att dela med sig av till exempel familj och vänner. Dess diameter på 120 mm och höjd på 260 mm gör den också till en bekväm termos att bära med sig och hålla i handen.

    Håller drycker varma eller kalla

    Denna termos är utformad för att hålla drycker varma eller kalla under lång tid. Den är perfekt för att ta med på utflykter, picknickar eller andra aktiviteter där du vill ha varm eller kall dryck till hands. Alfi - gusto - termosen är isolerad och har en lufttät lockmekanism som hjälper till att bevara temperaturen och förhindra läckage.

    Med Alfi - gusto - termosen kan du njuta av varma drycker som kaffe, te eller choklad även när du är på resande fot. Du kan också hålla kalla drycker som vatten, juice eller läsk svala och fräscha under varma sommardagar.

    Sammanfattning

    Alfi - gusto - termosen är en stilren och funktionell termos som håller drycker varm eller kall under lång tid. Med sin eleganta svarta färg och robusta konstruktion är den perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen. Med en volym på 1 liter och möjlighet att välja mellan olika färger är den också praktisk och personlig. Så oavsett om du vill ha varm kaffe på kontoret eller kall lemonad på stranden så är Alfi - gusto - termosen en pålitlig följeslagare.

    Mått
    Höjd
    260 mm
    Diameter
    120 mm
    Design
    Färg
    Svart, Silver, Blå, Vit, Röd, Grön, Grå, Gul, Brun, Beige, Rosa, Koppar, Rostfri/Krom, Mässing
    Specifikationer
    Material
    Aluminium, Glas, Plast, Stål
    Volym
    1 liter

    16 Produkter från samma kategori: