Termosar för utomhusbruk

    Äventyrs termos med bestick - silver 0.53l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-01287-032

    614,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 0.532 L
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Läcksäker
    • Färg: Grå, Silver

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Stanley Adventure Mattermos 0.532L

    Denna Stanley Adventure Mattermos är den perfekta följeslagaren för äventyrare och utforskare. Med sin robusta och hållbara design är denna termos redo att möta alla utmaningar som ditt äventyr kan föra med sig. Oavsett om du ska vandra, campa eller bara njuta av en picknick i naturen, kommer denna termos att hålla dina drycker varma eller kalla under lång tid.

    Funktioner

    Hög kvalitet: Tillverkad av rostfritt stål, är denna termos konstruerad för att vara både hållbar och hållbar. Den är tålig och kan klara av stötar och påfrestningar under dina äventyr.

    Läcksäker: Du behöver inte oroa dig för att din termos ska läcka eller spilla. Den är konstruerad med en läcksäker konstruktion, vilket gör att du kan transportera den i din ryggsäck utan problem.

    Kapacitet: Med en kapacitet på 0.532 liter kan denna termos rymma tillräckligt med vätska för att hålla dig hydrerad under hela din utflykt. Du kan njuta av varma drycker som kaffe eller te, eller hålla din favoritdryck kall under varma sommardagar.

    BPA-fritt: För att säkerställa en hälsosam användning är denna termos tillverkad av BPA-fria material. Det betyder att du kan konsumera dina drycker utan att behöva oroa dig för skadliga kemikalier.

    Bestick inkluderat: Denna termos kommer också med ett praktiskt bestickset, vilket gör det enkelt för dig att äta dina måltider på språng. Du behöver inte längre oroa dig för att glömma att ta med dig bestick när du ska ut på äventyr.

    Design

    Den här termosen har en stilren och modern design med en borstad yta. Den gråa och silverfärgade finishen ger den ett elegant utseende. Med sina kompakta mått på 11.43 cm i bredd, 17.5 cm i höjd och 9.39 cm i längd är den lätt att bära med sig.

    Oavsett om du är en äventyrare eller bara behöver en pålitlig och tålig termos för dina dagliga behov, är Stanley Adventure Mattermos 0.532L det perfekta valet. Beställ din egen idag och ge dig ut på spännande äventyr i naturen!

    Produkt
    Modellnamn
    Stanley Adventure Mattermos 0.532L
    Märke
    Stanley
    Typ
    Mattermosar
    Mått
    Bredd
    11.43 cm
    Längd
    9.39 cm
    Höjd
    17.5 cm
    Design
    Färg
    Grå, Silver
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Läcksäker
    Antal delar
    1 st
    Kapacitet
    0.532 L
    Yta
    Borstad

    16 Produkter från samma kategori: