Termosar för utomhusbruk

    Bodum - resemugg - termisk mugg 0,35l svart

    PRODUKTKOD: 11093-01

    407,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Gummi, Aluminium, Plast, Silikon, Stål
    • Höjd: 175 mm
    • Funktioner: Tål maskindisk
    • Volym: 0,35 liter

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - resemugg - termisk mugg 0,35l svart

    Med Bodum - resemugg - termisk mugg 0,35l svart kan du njuta av varma drycker var som helst och när som helst. Denna termosmugg är designad för att hålla din dryck varm under en längre period, perfekt för resor eller när du är på språng.

    Funktioner

    Termosmuggen kommer med en rad användbara funktioner som gör den idealisk för daglig användning. Den är tålig och tål maskindisk, vilket gör det enkelt att rengöra den efter användning.

    Material

    Denna termosmugg är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Den har en mix av gummi, aluminium, plast, silikon och stål som ger den en robust och tålig konstruktion.

    Egenskaper

    Med en volym på 0,35 liter är denna termosmugg tillräckligt rymlig för att rymma en generös portion av din favoritdryck. Dess vikt på endast 330 g gör den också enkel att bära med sig.

    Design

    Den svarta färgen på muggen ger den en elegant och stilren look, perfekt för alla tillfällen. Dess höjd på 175 mm och diameter på 90 mm gör den bekväm att hålla och dricka ur.

    Sammanfattningsvis är Bodum - resemugg - termisk mugg 0,35l svart en praktisk och stilfull termosmugg som är enkel att använda och håller din dryck varm. Den är det perfekta valet för resor, arbete eller bara när du är på språng.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    175 mm
    Vikt
    330 g
    Diameter
    90 mm
    Specifikationer
    Material
    Gummi, Aluminium, Plast, Silikon, Stål
    Funktioner
    Tål maskindisk
    Volym
    0,35 liter

    16 Produkter från samma kategori: