Termosar för utomhusbruk

    Stanley - termos stalowy legendary classic, 1,9l granatowy

    PRODUKTKOD: 10-07934-039

    1 219,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 190.0 cl
    • Material: Plast, Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Läcksäker, Med handtag
    • Färg: Blå, Grön, Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Om Stanley Classic Termos 190cl

    Stanley Classic Termos 190cl är den perfekta termosen för dig som vill hålla dryckerna varma eller kalla under en lång tid. Med sin imponerande kapacitet på 1,9 liter kan du vara säker på att ha tillräckligt med dryck för hela dagen eller till och med dela med dina vänner och familj.

    Stilren design

    Stanley Classic Termos har en stilren och klassisk design i en vacker granatblå färg. Den är tillverkad i ett högkvalitativt plast- och rostfritt stålmaterial, vilket ger termosen både hållbarhet och elegans. Med sin slimmade form och bekväma handtag är den också lätt att hantera och bära med sig.

    Imponerande prestanda

    Termosen är utrustad med avancerad isoleringsteknik som håller dryckerna varma i upp till 24 timmar och kalla i upp till 36 timmar. Därmed kan du njuta av heta drycker som kaffe eller te under en lång arbetsdag, eller friska upp dig med iskalla drycker under en lång promenad eller picknick.

    Praktisk och användarvänlig

    Stanley Classic Termos är inte bara snygg och prestandastark, den är också praktisk och användarvänlig. Termosen är läcksäker, vilket eliminerar risken för spill och oönskade läckage. Dessutom har den ett bekvämt handtag, vilket gör det enkelt att bära med sig oavsett vart du ska.

    Miljövänligt material

    Du kan vara säker på att din Stanley Classic Termos är säker att använda. Den är tillverkad av BPA-fritt material, vilket gör den hälsosam och miljövänlig. Du kan njuta av dina varma eller kalla drycker med vetskapen att du inte utsätts för farliga kemikalier.Sammanfattningsvis är Stanley Classic Termos 190cl den ultimata termosen för att hålla dryckerna varma eller kalla under lång tid. Med sin stilrena design, imponerande prestanda och praktiska funktioner kommer den bli din bästa vän när det gäller att hålla dig hydrerad och njuta av dina favoritdrycker var du än är.
    Produkt
    Modellnamn
    Stanley Classic Termos 190cl
    Märke
    Stanley
    Typ
    Termosar
    Mått
    Höjd
    38.0 cm
    Bredd
    11.5 cm
    Design
    Färg
    Blå, Grön, Svart
    Specifikationer
    Antal delar
    1 st
    Kapacitet
    190.0 cl
    Material
    Plast, Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Läcksäker, Med handtag

    16 Produkter från samma kategori: