Termosar för utomhusbruk

    Stanley - trigger classic termisk mugg i stål, 0,47 l, vinröd

    PRODUKTKOD: 10-06439-120

    589,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 47.3 cl
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: Diskmaskinsvänlig
    • Färg: Svart

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Stanley - trigger classic termisk mugg i stål, 0,47 l, vinröd

    Den här Stanley-triggermuggen är den perfekta följeslagaren för att hålla dina drycker varma eller kalla när du är på språng. Muggen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och långvarig användning.

    Färg

    Muggen finns i en elegant vinröd färg som ger den en snygg och stilren look. Den passar perfekt för både vardagsbruk och vid speciella tillfällen.

    Material

    Stanley-triggermuggen är tillverkad av hållbart rostfritt stål. Detta innebär att den är tålig och kan motstå daglig användning och påfrestningar. Muggen är även BPA-fri, vilket gör den säker att använda.

    Kapacitet

    Med en kapacitet på 0,47 liter rymmer denna mugg tillräckligt med vätska för att hålla dig hydrerad under dagen. Den är perfekt för att hålla din favoritdryck varm eller kall under längre perioder.

    Typ

    Detta är en termosmugg med en praktisk triggerknapp för att enkelt kunna dricka dina drycker. Den är idealisk för att ta med på resor, till jobbet eller träningen.

    Vikt

    Muggen har en vikt på 403 gram, vilket gör den lätt att bära med sig överallt. Den är bekväm att hålla och använda under längre perioder utan att det blir tungt eller obekvämt.

    Antal delar

    Muggen levereras som en enhet, vilket innebär att du får en termosmugg när du köper den. Det behövs inga extra delar eller tillbehör för att använda muggen.

    Märke

    Stanley är ett pålitligt och erkänt märke inom termosar och muggar. Med lång erfarenhet och expertis levererar de produkter av hög kvalitet som möter kundernas behov och förväntningar.

    Modellnamn

    Modellnamnet på denna termosmugg är Stanley Classic One Handed Vacuum Termosmugg 47.3cl. Detta namn indikerar att muggen är vakuumisolerad, vilket hjälper till att hålla drycker varma eller kalla under längre tid.

    Egenskaper

    Denna termosmugg är diskmaskinsäker, vilket gör rengöringen enkel och bekväm. Du kan enkelt diska den i diskmaskinen utan att behöva oroa dig för att den skadas eller tappar sin kvalitet.

    Produkt
    Typ
    Termosmuggar
    Modellnamn
    Stanley Classic One Handed Vacuum Termosmugg 47.3cl
    Märke
    Stanley
    Mått
    Vikt
    403.0 g
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Antal delar
    1 st
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    Diskmaskinsvänlig
    Kapacitet
    47.3 cl

    16 Produkter från samma kategori: