Termosar för utomhusbruk

    Wmf- termisk mugg impulse 0.35l silver

    PRODUKTKOD: 0690726040

    397,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 35.0 cl
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: Utan handtag
    • Färg: Röd, Silver, Svart

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    WMF Impulse Termosmugg 35cl - Termomugg med stil och prestanda

    Den eleganta WMF Impulse termosmuggen är den perfekta följeslagaren för dig som vill njuta av varma drycker var som helst och när som helst. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, erbjuder denna termomugg enastående kvalitet och hållbarhet.

    Stilren design

    WMF Impulse termosmugg har en stilren och modern design i färgerna röd, silver och svart. Den silverfärgade finishen ger muggen en elegant och sofistikerad look som passar för både vardag och festliga tillfällen. Utan handtag blir muggen smidig och lätt att hålla i, och den får en minimalistisk och stilfull estetik.

    Termiskt isolerande

    Denna termosmugg har en imponerande kapacitet på 35 cl, vilket gör att du kan njuta av en generös mängd av din favoritdryck. Muggen är utrustad med en termisk isoleringsteknik som håller drycken varm under en längre tid. Du kan vara säker på att din kaffe, te eller varma choklad fortfarande kommer vara varmt när du kommer tillbaka till det.

    Hög kvalitet och hållbarhet

    WMF Impulse termosmugg är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger muggen enastående kvalitet och hållbarhet. Den är tålig mot stötar och repor, och är också helt fri från BPA och andra skadliga ämnen. Du kan vara trygg i vetskapen om att du investerar i en produkt av högsta kvalitet som kommer att hålla länge.

    Enkel att använda och rengöra

    Med WMF Impulse termosmugg behöver du inte oroa dig för läckage. Den är utrustad med ett säkert och tätt lock som håller drycken på plats. Dessutom är muggen lätt att diska för hand eller i diskmaskin, vilket gör den ännu mer praktisk att använda i vardagen.

    Sammanfattning

    WMF Impulse Termosmugg 35cl erbjuder stil, prestanda och hållbarhet i en och samma produkt. Den termiska isoleringen håller din dryck varm under en längre tid, och den eleganta designen gör den till en snygg accessoar i vardagen. Med WMF Impulse termosmugg kan du njuta av varma drycker när som helst och var som helst.

    Produkt
    Märke
    WMF
    Typ
    Termosmuggar
    Modellnamn
    WMF Impulse Termosmugg 35cl
    Design
    Färg
    Röd, Silver, Svart
    Specifikationer
    Antal delar
    1 st
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    Utan handtag
    Kapacitet
    35.0 cl

    16 Produkter från samma kategori: