Termosar för utomhusbruk

    Trigger classic termisk mugg i stål - svart 0,47l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-06439-031

    682,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Aluminium, Stål
    • Höjd: 222 mm
    • Volym: 0,47 liter
    • Vikt: 360 g

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Låt oss presentera Trigger Classic termisk mugg i stål - svart 0,47l Stanley

    För dig som vill ha en pålitlig och hållbar termosmugg är Trigger Classic ett utmärkt val. Denna stilfulla mugg från Stanley är tillverkad i robust stål och har en volym på 0,47 liter, vilket gör den perfekt för att hålla dina favoritdrycker varma under en längre tid.

    Långvarig termisk prestanda

    Trigger Classic har en termisk konstruktion som gör att den kan behålla temperaturen på din dryck under lång tid. Du kan njuta av varmt kaffe eller te även flera timmar efter att du hällt upp det i muggen. Perfekt för pendling, resor eller arbete!

    Hållbar och lätt att transportera

    Denna termosmugg är tillverkad av hållbart stål och aluminium, vilket gör den både tålig och lätt att transportera. Du kan enkelt ta med dig muggen vart du än går utan att behöva oroa dig för att den ska ta skada.

    Bekväm och användarvänlig design

    Trigger Classic har en ergonomiskt utformad handtagstriggare som gör det enkelt att hälla upp din dryck utan att riskera att bränna dig. Den har även en praktisk lockfunktion som förhindrar spill och ser till att din dryck håller sig varm längre.

    Stilren svart design

    Muggens svarta färg ger den en elegant och tidlös design som passar perfekt till alla tillfällen. Den blir garanterat en snygg kompanjon på din arbetsplats, i bilen eller under dina äventyr i naturen.

    Med Trigger Classic termisk mugg i stål - svart 0,47l Stanley kan du alltid ha din favoritdryck nära till hands och njuta av den varm under en längre tid.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Mått
    Höjd
    222 mm
    Vikt
    360 g
    Specifikationer
    Volym
    0,47 liter
    Material
    Aluminium, Stål

    16 Produkter från samma kategori: