Termosar för utomhusbruk

    Stanley - metallglas i äventyrsfodral - vit - 4 x 60ml

    PRODUKTKOD: 10-01705-037

    481,00 kr
    Inkl. moms
    silver, vit 18/8 rostfritt stål, plast

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Stanley - Metallglas i äventyrsfodral - Vit - 4 x 60ml

    Produktbeskrivning:

    Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set är perfekt för alla äventyrslystna personer som gillar att ta med sig en shot eller två på resan. Dessa metallglas är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål som är både hållbart och korrosionsbeständigt. Glasen rymmer 60 ml vätska var och kommer med en praktisk och hållbar vit äventyrsfodral för förvaring och transport.

    Funktioner:

    Högkvalitativt rostfritt stål: Glasen är tillverkade av hållbart och korrosionsbeständigt rostfritt stål som garanterar långvarig användning och enkelt underhåll.

    60 ml kapacitet per glas: Varje glas rymmer upp till 60 ml vätska, vilket ger tillräckligt med utrymme för en generös shot eller dryck.

    Vit äventyrsfodral: Glasen levereras med en vit äventyrsfodral som gör det enkelt att förvara och transportera dem på dina äventyr. Fodralet är tillverkat av slitstarkt material och håller flaskorna skyddade och säkra.

    Perfekt för friluftsliv och resor: Dessa metallglas är idealiska för friluftsliv, camping, vandring, fiske eller andra äventyr. De tar minimalt med plats och kan enkelt fästas på ryggsäcken eller i fickan.

    Lätt att rengöra: Rengöring av dessa metallglas är enkelt och smidigt. De kan enkelt diskas för hand med varmt vatten och diskmedel eller placeras i diskmaskinen för en mer bekväm rengöring.

    Stilren och kompakt design: Glasens vit design ger dem en elegant och stilren look. De är också kompakta i storlek, vilket gör dem lätta att bära med sig överallt.

    Sammanfattning:

    Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set är en praktisk och hållbar lösning för dem som vill ha ett set med shotglas för sina friluftsäventyr. Tillverkade av rostfritt stål och med en kapacitet på 60 ml per glas, är dessa glas perfekta för att ta med sig en shot eller två på resan. Med den medföljande äventyrsfodralet kan du enkelt förvara och transportera glasen på ett säkert sätt. Perfekt för camping, vandring och andra äventyr där man vill kunna njuta av en god drink i naturen.

    Produkt
    Typ
    Friluftskök
    Modellnamn
    Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set 4x59ml
    Märke
    Stanley

    16 Produkter från samma kategori: