Termosar för utomhusbruk

    Wmf- termisk mugg impulse 0.35l svart

    PRODUKTKOD: 0690737390

    355,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Plast, Stål

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning:

    WMF - Termisk mugg Impulse 0.35L Svart

    Denna WMF termiska mugg är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Tillverkad av högkvalitativt stål och plast, är denna termosmugg både elegant och hållbar.

    Muggens termiska egenskaper gör att den håller din dryck varm eller kall under längre perioder. Den är tillräckligt stor för att rymma 0.35L av din favoritdryck, så att du kan njuta av den längre utan att behöva fylla på.

    Den svarta färgen ger muggen en modern och elegant look, perfekt för att matcha din stil och smak. Den har också en ergonomisk design med en bekväm handtag som gör den lätt att bära med dig, oavsett om du är på kontoret, i bilen eller på språng.

    Dessutom är denna termosmugg enkel att använda. Den har en praktisk tryckknappsöppning som gör det enkelt att hälla och förhindrar spill. Muggens lock är också läckagesäkert, vilket gör den perfekt för resor och att ta med sig i väskan utan att oroa sig för att den ska läcka.

    Oavsett om du behöver hålla din morgonkaffe varm på väg till jobbet eller njuta av en uppfriskande kall dryck under sommarens varma dagar, är WMF termiska mugg Impulse den idealiska följeslagaren. Med dess stil, hållbarhet och termiska egenskaper kommer denna mugg att bli din favorit för att hålla dina drycker vid den perfekta temperaturen, när som helst och var som helst.

    Produkt
    Typ
    Termosmugg
    Specifikationer
    Material
    Plast, Stål

    16 Produkter från samma kategori: