Termosar för utomhusbruk

    Adventure lunch termos - grön 0.7l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-01571-021

    584,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 0.7 L
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Läcksäker
    • Färg: Silver, Vit

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Stanley Adventure Lunch Termos - Grön 0.7L

    Håll drycken varm under äventyret

    Stanley Adventure Lunch Termos - Grön 0.7L är den perfekta följeslagaren för dina äventyr utomhus. Den är tillverkad av rostfritt stål och kommer hålla din dryck varm under hela dagen. Med en kapacitet på 0.7 liter rymmer den tillräckligt med vätska för att du ska kunna njuta av en varm dryck närhelst du vill.

    Kvalitet och pålitlighet

    Den här termosen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och pålitlig. Den har en tättslutande lock som säkerställer att vätskan håller rätt temperatur under en längre tid. Du kan vara säker på att din dryck kommer vara varm och redo att avnjutas när du är ute på äventyr.

    Bekvämlighet och säkerhet

    Stanley Adventure Lunch Termos - Grön 0.7L är utformad för att vara både bekväm och säker att använda. Den är BPA-fri och läcksäker, vilket innebär att du kan lita på den utan att behöva oroa dig för läckage av vätskan. Dess kompakta design och lätta vikt gör att den enkelt kan bäras med dig vart du än går.

    Stilren design

    Dess stilrena och moderna design i en grön färg ger termosen en extra touch av stil. Den är perfekt för att ta med dig till kontoret, på picknick eller under dina vandringar i naturen. Oavsett var du är, kommer du vara redo att njuta av en varm dryck närhelst du önskar.Stanley Adventure Lunch Termos - Grön 0.7L är den ultimata termosen för dig som vill ha en pålitlig och bekväm lösning för att hålla dina drycker varma under äventyret. Med dess högkvalitativa material, säkerhetsegenskaper och stilrena design kommer du inte bli besviken. Ge dig själv en bekväm och pålitlig följeslagare genom att investera i denna fantastiska termos.
    Produkt
    Typ
    Mattermosar
    Modellnamn
    Stanley Adventure Mattermos 0.7L
    Märke
    Stanley
    Design
    Färg
    Silver, Vit
    Specifikationer
    Antal delar
    1 st
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Läcksäker
    Kapacitet
    0.7 L

    16 Produkter från samma kategori: