Termosar för utomhusbruk

    Stanley - advanture termos i stål för lunch 0,7 l vit

    PRODUKTKOD: 10-01571-022

    621,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 0.7 L
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Läcksäker
    • Färg: Silver, Vit

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning

    Stanley Adventure Mattermos 0.7L - Vit

    Denna Stanley Adventure Mattermos är den perfekta följeslagaren för din dagliga lunch eller picknickäventyr. Med sin stilrena vita färg passar den perfekt in i vilken miljö som helst. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, erbjuder denna termos enastående hållbarhet och är byggd för att hålla länge.

    Kapacitet och design

    Stanley Adventure Mattermos har en kapacitet på 0,7 liter, vilket rymmer tillräckligt med mat eller dryck för en lunch eller fika. Den kompakta storleken gör den också lätt att ta med sig överallt, oavsett om du är på väg till kontoret, skolan eller ut på äventyr i naturen.

    Termosen är utformad för att vara läcksäker och hålla din mat eller dryck varm under en längre tid. Med den praktiska korken bevaras temperaturen och du kan njuta av en varm och välsmakande måltid när du vill.

    BPA-fri och säker

    Stanley Adventure Mattermos är tillverkad helt utan BPA (Bisfenol A), vilket gör den säker att använda och håller dina livsmedel fria från skadliga kemikalier. Du kan vara helt trygg med att termosen inte kommer påverka smaken eller kvaliteten på din mat eller dryck.

    Så oavsett om du är en äventyrare som behöver en pålitlig lunchlösning eller bara vill ha en värmande dryck under dagen, kommer Stanley Adventure Mattermos vara din perfekta följeslagare. Den eleganta vita färgen, tillsammans med den högkvalitativa rostfria ståltillverkningen, gör denna termos både stilren och hållbar.

    Produkt
    Modellnamn
    Stanley Adventure Mattermos 0.7L
    Märke
    Stanley
    Typ
    Mattermosar
    Design
    Färg
    Silver, Vit
    Specifikationer
    Kapacitet
    0.7 L
    Antal delar
    1 st
    Material
    Rostfritt stål
    Egenskaper
    BPA-fritt, Läcksäker

    16 Produkter från samma kategori: