Termosar för utomhusbruk

    Legendarisk klassisk ståltermos - svart 0,47 l / stanley

    PRODUKTKOD: 10-01228-073

    690,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 0.47 L
    • Material: Rostfritt stål
    • Egenskaper: BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    • Färg: Blå, Grön, Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Produktbeskrivning: Stanley Classic Legendary Termos 0.47L - Svart

    En legendarisk klassiker

    Stanley Classic Legendary Termos är en ikonisk termos som har bevarat sin popularitet i generationer. Det är den perfekta följeslagaren för alla äventyr, oavsett om det är en campingutflykt, en picknick i parken eller en lång arbetsdag. Med sin eleganta design och innovativa funktioner är denna termos både snygg och praktisk.

    Hållbar konstruktion

    Denna termos är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den extremt hållbar och tålig. Den är utformad för att klara tuffa utomhusförhållanden och kan motstå stötar och påfrestningar. Du kan vara säker på att denna termos kommer att hålla länge och fortsätta prestera på toppnivå.

    Fungerar som en vakuumburk

    Den svarta Stanley Classic Legendary Termos har en kapacitet på 0,47 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma en rejäl mängd dryck. Termosen är utrustad med en innovativ vakuumisoleringsteknik som hjälper till att hålla temperaturen konstant. Denna termos håller dina drycker varma i upp till 12 timmar och kalla i upp till 16 timmar.

    Komfortabel och användarvänlig

    Med en bredd på 8,2 cm och en höjd på 26,1 cm är denna termos lätt att bära med dig vart du än går. Den är också diskmaskinsäker, vilket gör rengöringen till en enkel uppgift efter en lång dag utomhus. Dess läcksäkra konstruktion säkerställer att dina drycker hålls helt på plats och inte läcker.

    BPA-fri och miljövänlig

    Denna termos är tillverkad utan användning av BPA (bisfenol A), vilket gör den säker att använda och inte påverkar smaken av dina drycker. Genom att använda denna termos minskar du också behovet av engångsförpackningar och bidrar till att minska mängden plastavfall.

    Sammanfattning

    Stanley Classic Legendary Termos 0,47L i svart är en pålitlig och robust termos som lever upp till sitt rykte. Med sin hållbara konstruktion, långvariga isolering och användarvänliga design är denna termos en investering som kommer att vara till nytta under lång tid framöver.

    Produkt
    Märke
    Stanley
    Typ
    Termosar
    Modellnamn
    Stanley Classic Legendary Termos 0.47L
    Mått
    Vikt
    460.0 g
    Höjd
    26.1 cm
    Bredd
    8.2 cm
    Längd
    8.2 cm
    Design
    Färg
    Blå, Grön, Svart
    Specifikationer
    Antal delar
    1 st
    Kapacitet
    0.47 L
    Egenskaper
    BPA-fritt, Diskmaskinsvänlig, Läcksäker
    Material
    Rostfritt stål

    16 Produkter från samma kategori: