Termosar för utomhusbruk

    Wmf- herbaty impulse-terms

    PRODUKTKOD: 0690687390

    1 068,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Glas, Plast, Silikon, Stål
    • Färg: Svart, Grå, Koppar, Rostfri/Krom
    • Höjd: 285 mm
    • Volym: 1 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Produktbeskrivning: WMF-Herbaty Impulse-Terms

    Elegans och funktionalitet i ett

    Med WMF-Herbaty Impulse-Terms får du en stilren och praktisk tekanna som kombinerar elegans med pålitlig funktionalitet. Oavsett om du brygger ditt favoritte eller serverar varma drycker till gästerna, kommer denna tekanna att göra det med stil.

    Modern design

    WMF-Herbaty Impulse-Terms finns i olika färger, inklusive svart, grå, koppar och rostfri/krom, så du kan välja den som passar bäst in i din inredning. Med sin släta yta och rena linjer ger den en modern touch till ditt kök eller bord.

    Högkvalitativa material

    Tekannan är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning. Den har en robust konstruktion med glas, plast, silikon och stål. Glasinsatsen gör det enkelt att se mängden vätska i kannan, medan det isolerande silikonhandtaget gör att du kan hälla drycken utan att bränna dig.

    Rymmer 1 liter

    Med en volym på 1 liter rymmer WMF-Herbaty Impulse-Terms tillräckligt med dryck för att servera flera personer samtidigt. Oavsett om det är te, kaffe eller varm choklad, kommer du att kunna njuta av en generös mängd åt gången.

    Komfortabel och enkel användning

    Tekannan är utformad för enkel användning. Den har en praktisk diameter på 179 mm och en höjd på 285 mm, vilket ger en bekväm grepp. Med sitt stilrena utseende och ergonomiska design är den lätt att hantera och hälla från.

    WMF-Herbaty Impulse-Terms är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och användarvänlighet. Med sin moderna design och högkvalitativa material kommer den att bli en värdefull tillskott till ditt kök eller matbord. Bjud in dig själv och dina gäster på en härlig upplevelse av varma drycker med denna imponerande tekanna.

    Mått
    Diameter
    179 mm
    Höjd
    285 mm
    Design
    Färg
    Svart, Grå, Koppar, Rostfri/Krom
    Specifikationer
    Volym
    1 liter
    Material
    Glas, Plast, Silikon, Stål

    16 Produkter från samma kategori: