Termosar för utomhusbruk

    Stanley - stålkolv classic - vit 0.23l

    PRODUKTKOD: 10-00837-128

    427,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Material: Rostfritt stål
    • Färg: Blå, Grön, Svart, Vit
    • Bredd: 8.0 cm
    • Höjd: 19.0 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Stanley - stålkolv classic - vit 0.23l

    Allmän information

    Stanley Classic Pocket Tag Flask är en stilfull och praktisk fickplunta som gör det möjligt att ta med sig favoritdrycken vart du än går. Med sin vita färg och rostfria ståldesign är denna fickplunta både snygg och hållbar. Den har en kapacitet på 0.23 liter och är perfekt att ha med sig under vandringar, campingresor eller andra äventyr.

    Egenskaper

    Denna fickplunta från Stanley är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både robust och hållbar. Dessutom har den en praktisk tätningsring som förhindrar läckage och håller drycken fräsch. Med en bredd på 8.0 cm och en höjd på 19.0 cm är den perfekt för att transporteras i fickan eller i väskan. Den har även en vikt på endast 226.796 g, vilket gör den lätt att bära med sig.

    Färg och design

    Stanley Classic Pocket Tag Flask finns i en elegant vit färg som ger den en tidlös och stilren look. Den har också en stilfull och traditionell design, med en rundad form och en rymlig öppning för enkel påfyllning och rengöring.

    Användningsområden

    Denna fickplunta är perfekt att använda under olika äventyr och aktiviteter såsom vandringar, campingresor, fiskeutflykter eller andra tillfällen då du vill ha möjlighet att ta med dig din favoritdryck. Med sin idealiska storlek och lätta vikt är den praktisk att ha med sig överallt.

    Märke och modell

    Stanley är ett erkänt märke inom dryckesbehållare och kända för sin höga kvalitet. Modellnamnet för denna fickplunta är Stanley Classic Pocket Tag Flask, vilket tydligt beskriver dess kompakta, portabla och praktiska design.

    Slutord: Stanley Classic Pocket Tag Flask är den perfekta följeslagaren för att kunna njuta av din favoritdryck oavsett var du befinner dig. Med sin eleganta design, hållbara material och praktiska funktioner kommer denna fickplunta definitivt att bli din favorit för äventyr och dagliga användning.

    Produkt
    Modellnamn
    Stanley Classic Pocket Tag Flask
    Märke
    Stanley
    Typ
    Fickpluntor
    Mått
    Höjd
    19.0 cm
    Vikt
    226.796 g
    Bredd
    8.0 cm
    Design
    Färg
    Blå, Grön, Svart, Vit
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Dryckesbehållare
    Fickplunta

    16 Produkter från samma kategori: