Termosar för utomhusbruk

    TERMOS svart 4 x 60ml / stanley

    PRODUKTKOD: 10-01705-036

    549,00 kr
    Inkl. moms
    silver, svart 18/8 rostfritt stål, plast

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Detta är det perfekta tillbehöret för alla friluftsentusiaster och äventyrare. Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set är en praktisk och hållbar termos som även innehåller 4 stycken 60 ml shotglas. Med denna termos kan du njuta av varma drycker och samtidigt ha möjlighet att ta en shot med dina vänner när tillfälle ges.

    Hållbar konstruktion:

    Termosen är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den både slitstark och tålig. Den är konstruerad för att klara av de tuffaste miljöerna och kan motstå stötar, stötar och andra påfrestningar som kan uppstå under friluftsaktiviteter eller äventyr. Du kan vara säker på att denna termos kommer att hålla länge och vara en pålitlig följeslagare under dina äventyr.

    Praktisk design:

    Termosen har en praktiskt design med ett lättöppnat lock som säkerställer att dina drycker hålls varma under lång tid. De medföljande shotglasen är snyggt förvarade i ett speciellt fack i termosen, vilket gör det enkelt att ta med dem och ha dem till hands när du behöver dem. Du behöver inte längre tänka på att bära med dig extra glas, eftersom dessa shotglas är perfekt integrerade i termosen.

    Perfekt för utomhusaktiviteter:

    Denna termos är idealisk för alla dina utomhusaktiviteter som camping, vandring, fiske eller picknick. Den kompakta storleken och lättviktsdesignen gör att du enkelt kan ta med den i din ryggsäck eller väska. Du kan njuta av varma drycker, som kaffe eller te, och samtidigt ha möjlighet att ha en eller två shotglaser när du vill ha lite extra kul med dina vänner.

    Sammanfattningsvis är Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set en praktisk och hållbar termos som ger dig möjlighet att njuta av både varma drycker och en shot av ditt val. Den är perfekt för alla äventyrare och friluftsentusiaster som vill ha en bekväm och funktionell termos som även innefattar shotglas. Investera i denna termos och vara redo att njuta av dina äventyr med stil!

    Produkt
    Typ
    Friluftskök
    Modellnamn
    Stanley Adventure Stainless Steel Shot Glass Set 4x59ml
    Märke
    Stanley

    16 Produkter från samma kategori: