Köksblandare

    Blanco piona vätskedispenser matt rostfritt stål

    PRODUKTKOD: 515992

    2 394,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Färg: Krom
    • Placering: Inbyggd

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Piona vätskedispenser - Håll din yta ren och snygg

    Med Blanco Piona vätskedispenser i matt rostfritt stål får du både stil och funktionalitet i ditt kök eller badrum. Denna inbyggda dispenser gör det enkelt att hålla din yta ren och snygg utan att behöva ha flaskor och burkar synliga. Med sin eleganta design i krom färg, kommer den smälta in perfekt med din köks- eller badrumsinredning.

    Enkel hantering med tvålpump

    Blanco Piona vätskedispenser har en praktisk tvålpump som gör det enkelt att dosera rätt mängd vätska. Du behöver bara trycka på pumpen för att få ut en lagom dos av tvål eller annan vätska du vill ha. Tack vare detta slipper du överflödig vätska och minskar därmed risken för spill och kladd.

    Inbyggd design för att spara plats

    Blanco Piona vätskedispenser är designad för att vara helt inbyggd i din köks- eller badrumsyta. Detta sparar inte bara plats, utan ger också en stilren och enhetlig look. Du behöver inte längre ha flaskor och burkar som tar upp värdefull plats på ditt handfat eller i ditt kök. Med Blanco Piona vätskedispenser får du en perfekt integrerad lösning som gör att du kan hålla ordning och reda samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll.

    Hållbar och lätt att rengöra

    Blanco Piona vätskedispenser är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Du kan enkelt torka av den med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch. Dess matta yta ger den också en modern och elegant touch som passar perfekt i ditt kök eller badrum.

    Sammanfattning

    Blanco Piona vätskedispenser i matt rostfritt stål är den perfekta lösningen för att hålla din yta ren och snygg. Med sin inbyggda design och tvålpump blir det enkelt att dosera rätt mängd vätska utan spill och kladd. Dess hållbara och lättrengörade material ger den inte bara lång livslängd, utan ger också en stilren och modern look till ditt kök eller badrum. Skapa ett snyggt och organiserat utrymme med Blanco Piona vätskedispenser.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Modellnamn
    Blanco Piona
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd

    16 Produkter från samma kategori: