Köksblandare

    Blanco fontas ii silgranit-look rock grey

    PRODUKTKOD: 523137

    4 001,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Färg: Grå
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad
    • Styrning: Engreppsblandare

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Kraftfull blandare med modern design

    Bianco Fontas II Silgranit-look Rock Grey är en modern och stilfull köksblandare med en elegant grå färg. Den här kraftfulla blandaren kommer att bli en imponerande och användbar funktion i ditt kök. Med sin innovativa design och pålitliga prestanda är den här blandaren perfekt för dig som vill ha det bästa av både stil och funktionalitet i ditt kök.

    Enkel och smidig installation

    Blanco Fontas II Silgranit-look Rock Grey är en integrerad köksblandare, vilket innebär att den kan monteras på ett smidigt och enkelt sätt utan att ta upp onödig plats. Du behöver inte oroa dig för komplicerade installationer eller trånga utrymmen. Blandaren kommer med en G 3/8 vattenanslutning, vilket gör det enkelt att koppla upp den till din befintliga vattenförsörjning.

    Praktiska funktioner

    Den här blandaren är utrustad med en spak som gör det enkelt att reglera vattentemperaturen och vattenflödet. Du kan enkelt anpassa vattenflödet efter dina behov, från en mjuk ström till en kraftfull sprut. En praktisk funktion som saknas är diskmaskinsavstängning, vilket gör det enkelt att ansluta din diskmaskin till blandaren.

    Hög kvalitet och hållbarhet

    Som en del av Bianco Fontas II-serien är denna köksblandare tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. Den har en Silgranit-look Rock Grey-yta, vilket ger den en unik och elegant look samtidigt som den är lätt att rengöra och hålla ren. Du kan vara säker på att denna köksblandare kommer att vara en pålitlig och funktionell del av ditt kök under lång tid framöver.

    Sammanfattning

    Blanco Fontas II Silgranit-look Rock Grey är en stilfull och pålitlig köksblandare som kommer att ge ditt kök en modern och elegant touch. Med praktiska funktioner och enkel installation är denna blandare perfekt för dig som vill ha det bästa av både stil och funktionalitet i ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Köksblandare
    Modellnamn
    Blanco 523137 FONTAS II Küchenarmatur Grau
    Märke
    Blanco
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Typ av handtag
    Spak
    Montering
    Integrerad
    Styrning
    Engreppsblandare
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Vattenanslutning
    G 3/8

    16 Produkter från samma kategori: