Köksblandare

    Blanco zenos blandare rock grey/chrome

    PRODUKTKOD: 518783

    4 608,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 172.5 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Grå
    • Diskmaskinsavstängning: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Zenos Blandare Rock Grey/Chrome

    Ge ditt kök en modern touch med Blanco Zenos Blandare Rock Grey/Chrome. Denna eleganta köksblandare kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en perfekt lösning för ditt kök. Dess unika färgkombination av grått och krom ger en sofistikerad och modern look.

    Färg:

    Denna blandare från Blanco levereras i en snygg rock grey färg som ger en elegant touch till ditt kök. Kromdetaljerna ger också en glansig och polerad finish.

    Höjd:

    Blandarens höjd är 172.5 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att lätt kunna hantera och använda den.

    Material:

    Blanco Zenos Blandare är tillverkad i högkvalitativt krommaterial, vilket ger hållbarhet och lång livslängd. Kromet ger också en glansig yta som är lätt att rengöra och som behåller sin skönhet över tid.

    Typ:

    Det här är en köksblandare, speciellt designad för att passa i köket. Dess stilrena och moderna utseende gör den till ett utmärkt val för både traditionella och moderna kök.

    Diskmaskinsavstängning:

    Tyvärr har Blanco Zenos Blandare inte en diskmaskinsavstängning. Detta kan vara något att tänka på om du har en diskmaskin och behöver kunna stänga av vattenflödet till den separat.

    Montering:

    Blanco Zenos Blandare är en integrerad blandare, vilket innebär att den monteras direkt på diskbänken eller köksskivan. Detta ger en ren och smidig installation utan synliga rör.

    Märke:

    Blanco är ett välrenommerat märke inom köksprodukter och är känt för sitt fokus på innovation, kvalitet och design. Med en Blanco-zens blandare kan du vara säker på att du får en pålitlig och högkvalitativ produkt.

    Modellnamn:

    Denna specifika modell av Blanco Zenos Blandare har modellnummer 518783 och har en fin klippgrå färg som ger den en modern och elegant touch.

    Styrning:

    Blanco Zenos Blandare har enkel styrning med en enda spak för att reglera både temperatur och vattenflöde. Detta gör det enkelt och bekvämt att använda och justera blandaren efter dina behov.

    Typ av handtag:

    Blandaren är utrustad med en spak som fungerar som handtag. Denna spak gör det lätt att kontrollera vattenflödet och temperaturen.

    Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Zenos Blandare Rock Grey/Chrome en stilfull och funktionell lösning för ditt kök. Med sin eleganta design, högkvalitativa material och smidig styrning kan du vara säker på att få en pålitlig och stilren blandare som kommer att vara en vacker tillägg till ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Klippgrå
    Modellnamn
    Blanco Zenos 518783 Klippgrå
    Mått
    Höjd
    172.5 mm
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare
    Montering
    Integrerad
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Material
    Krom

    16 Produkter från samma kategori: