Köksblandare

    Blanco zenos blandare champagne/krom

    PRODUKTKOD: 517810

    3 686,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 172.5 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Zenos Blandare Champagne/Krom

    Blanco Zenos Blandare Champagne/Krom är en elegant och stilren köksblandare som kommer att bli en vacker detalj i ditt kök. Den har en vacker champagnefärgad yta kombinerat med kromdetaljer, vilket ger den en exklusiv och elegant look.

    Funktioner och egenskaper

    Blanco Zenos Blandare Champagne/Krom har en höjd på 172.5 mm, vilket gör den till en perfekt passform för de flesta kökssänkor. Den är tillverkad i slitstarkt krommaterial, vilket garanterar långvarig användning utan att tappa sin glans.

    Denna köksblandare är av typen engreppsblandare, vilket innebär att den har en spak för att reglera både temperatur och vattenflöde. Med enkelheten i en enda spak kan du enkelt anpassa din vattentemperatur och vattenintensitet, vilket gör matlagning och diskning till enklare och bekvämare uppgifter.

    Blanco Zenos Blandare Champagne/Krom är också utrustad med en integrerad montering, vilket gör att det är lätt att installera den på din kökssänk. Dessutom har den en diskmaskinsavstängning, vilket ger dig möjlighet att stänga av vattentillförseln till diskmaskinen när du behöver det.

    Varumärke och modell

    Blanco är ett välkänt märke som är känt för sina högkvalitativa köksprodukter och utrustning. Modellen Blanco Zenos 517810 är speciellt utformad för att erbjuda både funktionalitet och stil, med en attraktiv beige färg som ger den en unik touch jämfört med traditionella kromblandare.

    Sammanfattningsvis är Blanco Zenos Blandare Champagne/Krom den perfekta blandaren för ditt kök. Med sin elegant design, praktiska funktioner och högkvalitativa material kommer den att göra matlagning och diskning till en nöje i ditt hem.

    Produkt
    Tillverkarfärg
    Beige
    Modellnamn
    Blanco Zenos 517810 Beige
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Mått
    Höjd
    172.5 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Montering
    Integrerad
    Material
    Krom
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare

    16 Produkter från samma kategori: