Köksblandare

    Blanco zenos blandare vit/krom

    PRODUKTKOD: 517808

    4 608,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 172.5 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Diskmaskinsavstängning: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Zenos Blandare Vit/Krom

    Bianco Zenos Blandare Vit/Krom är en stilren och modern köksblandare som lägger till en elegant touch i ditt kök. Med sin minimalistiska design och en antal färgalternativ att välja mellan, kommer denna blandare att passa perfekt in i vilken interiörstil som helst.

    Egenskaper

    En av de främsta egenskaperna hos Blanco Zenos Blandare Vit/Krom är dess höjd på 172.5 mm, vilket ger dig gott om utrymme för att enkelt använda blandaren och tvätta dina händer eller diska. Den är tillverkad av högkvalitativt krom för att ge långvarig hållbarhet och en vacker estetik.

    Bianco Zenos Blandare Vit/Krom har en engreppsblandare för enkel användning och styrning. Handtaget är utformat som en spak för smidig och intuitiv hantering. Blandaren har också en integrerad montering, vilket gör installationen enkel och problemfri.

    En annan praktisk funktion hos denna blandare är dess diskmaskinsavstängning. Du kan enkelt stänga av vattentillförseln till diskmaskinen när det behövs, vilket ger dig full kontroll över vattnet i ditt kök.

    Färgalternativ

    Bianco Zenos Blandare Vit/Krom är tillgänglig i en rad olika färger för att passa din personliga stil och ditt köksinredning. Du kan välja mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Oavsett vilken färg du väljer, kommer det att ge en touch av elegans och stil till ditt kök.

    Sammanfattningsvis är Bianco Zenos Blandare Vit/Krom en pålitlig och elegant köksblandare med en minimalistisk design och praktiska funktioner. Den är tillverkad av högkvalitativt krom, har en bekväm engreppsblandare med spakhandtag, enkel montering och en diskmaskinsavstängning. Välj din favoritfärg och låt denna blandare bli ett vackert komplement till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Zenos 517808 Vit
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Vit
    Mått
    Höjd
    172.5 mm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Material
    Krom
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Montering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: