Köksblandare

    Blanco torre vätskedispenser i stålfärg

    PRODUKTKOD: 512594

    724,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Rostfritt stål
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Placering: Inbyggd

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Vätskedispenser i stålfärg för en modern touch i ditt hem

    Om du letar efter en praktisk och stilren vätskedispenser som passar perfekt in i ditt modernt inredda hem, är Blanco torre vätskedispenser i stålfärg det perfekta valet för dig. Denna eleganta dispenser kommer att lägga till en touch av stil till köket, badrummet eller tvättstugan.

    Färgalternativ för att matcha din inredning

    Vätskedispensern Blanco Torre finns i ett brett utbud av färger för att passa din individuella stil och matcha din befintliga inredning. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige. Med så många alternativ är det enkelt att hitta en dispenser som kompletterar ditt rum perfekt.

    Hållbart och tåligt material

    Vätskedispensern är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och tålig. Denna robusta konstruktion ser till att din dispenser kommer att hålla länge och se bra ut även efter många års användning.

    Perfekt för tvål, handdesinfektion eller diskmedel

    Med sin praktiska tvålpumpsdesign kan denna vätskedispenser användas för att diska, tvätta händerna eller använda handdesinfektion. Du kan enkelt dosera önskad mängd vätska genom att trycka på pumpen och få rätt mängd i dina händer eller i diskvattnet.

    Blanco - ett förtroende för kvalitet

    Blanco är ett välkänt och betrodd varumärke inom hushållsprodukter. Du kan vara säker på att du får en hög kvalitetsprodukt när du väljer Blanco Torre vätskedispenser i stålfärg. Detta är en dispenser som både kommer att se bra ut i din inredning och vara en pålitlig och praktisk lösning för ditt dagliga behov av vätskor.

    Lägg till en elegant touch av stil och funktionalitet i ditt hem med denna vätskedispenser i stålfärg från Blanco. Välj din favoritfärg och njut av bekvämligheten med enkel och smidig vätskedosering i ditt vardagsliv.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Torre (512594)
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Placering
    Inbyggd

    16 Produkter från samma kategori: