Köksblandare

    Blanco sommar krom/ jasmin dispenser

    PRODUKTKOD: 525812

    836,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Bredd: 119.0 mm
    • Höjd: 94.0 mm
    • Material: Mässing
    • Färg: Grön, Krom

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco sommar krom/jasmin dispenser

    Allt du behöver för stil och funktionalitet

    Med Blanco sommar krom/jasmin dispenser får du både stil och funktionalitet i en och samma produkt. Denna underbara dispenser har en grön kromad färg som ger den en modern och elegant touch. Placera den diskret inbyggd på din diskbänk eller handfat och njut av enkelheten i dess användning.

    Smidig design och optimal storlek

    Med en bredd på 119.0 mm och en höjd på 94.0 mm är Blanco sommar krom/jasmin dispenser perfekt för alla typer av kök eller badrum. Dess kompakta storlek gör att den smidigt passar in även på mindre utrymmen, samtidigt som den rymmer hela 500.0 ml av din favoritflytande tvål.

    Tillverkad av högkvalitativt material

    Blanco sommar krom/jasmin dispenser är tillverkad av hållbart och slitstarkt mässingsmaterial. Detta garanterar att den håller länge och behåller sin eleganta glans genom åren. Perfekt för dig som vill ha en pålitlig och stilren dispenser som håller över tid.

    Funktionell och användarvänlig

    Denna dispenser från Blanco är utrustad med en praktisk tvålpump. Med ett enkelt tryck på pumpen får du en perfekt dosering av tvål varje gång. Den smidiga designen gör det enkelt att fylla på tvålen när det behövs, vilket gör den idealisk för vardagsbruk i köket eller badrummet.

    Bli inspirerad av Blanco Lato

    Blanco Lato (525812) är det officiella modellnamnet för denna fantastiska dispenser. Med sitt stilfulla och moderna utseende passar den perfekt in i vilket rum som helst. Ge ditt hem en touch av lyx och funktionalitet med Blanco sommar krom/jasmin dispenser.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Modellnamn
    Blanco Lato (525812)
    Mått
    Höjd
    94.0 mm
    Bredd
    119.0 mm
    Design
    Färg
    Grön, Krom
    Specifikationer
    Material
    Mässing
    Volym
    500.0 ml
    Placering
    Inbyggd

    16 Produkter från samma kategori: