Köksblandare

    Blanco linus svart matt

    PRODUKTKOD: 525806

    4 972,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Bredd: 220.0 mm
    • Höjd: 282.0 mm
    • Material: Mässing
    • Färg: Svart

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Linus svart matt

    Blanco Linus svart matt är en elegant och stilfull köksblandare som kommer att ge ditt kök en modern touch. Denna blandare är tillverkad av högkvalitativ mässing och har en vacker mattsvart finish som gör den till en attraktiv och iögonfallande detalj i ditt kök.

    Funktioner

    Blanco Linus svart matt har flera funktioner som gör den till en praktisk och användarvänlig köksblandare. Den har en bredd på 220.0 mm och en höjd på 282.0 mm, vilket gör den till en perfekt storlek för de flesta köksdiskar. Blandaren har även en monteringsdesign som är integrerad i diskbänken, vilket ger en elegant och sömlös look.

    En av de användbara funktionerna på Blanco Linus svart matt är dess diskmaskinsavstängning, som gör det möjligt att enkelt stänga av vattenflödet till diskmaskinen när den inte används. Detta är praktiskt för att spara vatten och energi.

    Styrning och anslutning

    Blanco Linus svart matt styrs med en spakhandtag som är lätt att använda och ger dig precis kontroll över vattenflödet och temperaturen. Blandaren har också en slanganslutning för enkel installation och anslutning till vattenförsörjningen.

    Hållbarhet och kvalitet

    Blanco är ett välkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter. Med Blanco Linus svart matt kan du vara säker på att du får en hållbar och långlivad köksblandare. Den är tillverkad av robust mässing och har en slitstark mattsvart finish som är motståndskraftig mot fläckar och repor.

    Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Linus svart matt både stil och funktionalitet. Med sin moderna design och praktiska funktioner kommer den att bli en perfekt komplettering till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Linus (525806) Mattsvart
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Mattsvart
    Mått
    Bredd
    220.0 mm
    Höjd
    282.0 mm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Typ av anslutning
    Slang
    Material
    Mässing
    Typ av handtag
    Spak
    Vattenanslutning
    G 3/8
    Styrning
    Engreppsblandare
    Inlopp
    Nedåt
    Finish
    Matt
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Montering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: