Köksblandare

    Blanco fontas ii silgranit-look vit

    PRODUKTKOD: 523134

    4 001,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Montering: Integrerad
    • Styrning: Engreppsblandare
    • Typ av handtag: Spak
    • Inlopp: Nedåt

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Namn: Blanco fontas ii silgranit-look vit köksblandare

    Allmän information

    Köksblandaren Blanco fontas ii i silgranit-look vit är en funktionell och stilren blandare som passar perfekt till moderna kök. Denna integrerade blandare är enkel att installera och kommer med ett praktiskt styrsystem.

    Design och utseende

    Blanco fontas ii köksblandare har en stilren och elegant design med sin silgranit-look i färgen vit. Denna färg passar perfekt i de flesta köksmiljöer och ger en fräsch och modern touch till ditt kök. Med sitt smidiga handtag i form av en spak är det enkelt att reglera både temperatur och vattenflöde.

    Montering och installation

    Denna Blanco köksblandare är integrerad, vilket innebär att den enkelt kan monteras direkt i handfatet eller bänkskivan. Installationen är smidig och utförs genom att ansluta blandaren till vattenledningarna och fästa den på det önskade stället. Med sin nedåtgående inlopp gör det att vattenanslutningen blir enkel och diskret.

    Styrning och funktioner

    Blanco fontas ii köksblandare är utrustad med en praktisk engreppsblandare, vilket gör att du kan kontrollera både vattenflödet och temperaturen med ett enda handtag. Med en rörelse kan du enkelt starta och stoppa vattnet och justera temperaturen efter dina behov. Blandaren är även utrustad med en vattenanslutning G 3/8 vilket gör att den är anslutningsbar till de flesta vattenledningar.

    Slutsats

    Om du söker efter en stilren och praktisk köksblandare är Blanco fontas ii i silgranit-look vit det perfekta valet. Dess eleganta design, smidiga styrsystem och enkla montering gör det till en idealisk produkt för ditt kök. Med denna köksblandare får du både funktionalitet och stil i ett och samma paket.
    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Küchenarmatur, Fontas II Weiß
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Specifikationer
    Vattenanslutning
    G 3/8
    Inlopp
    Nedåt
    Typ av handtag
    Spak
    Montering
    Integrerad
    Styrning
    Engreppsblandare

    16 Produkter från samma kategori: