Köksblandare

    Blanco tivo blandare pärlgrå/krom

    PRODUKTKOD: 520753

    2 986,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Placering: Diskho/Bänk
    • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Grepp: Engreppsblandare

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco tivo blandare pärlgrå/krom

    En elegant blandare för diskhon eller bänken

    Blanco tivo blandare pärlgrå/krom är en snygg och praktisk lösning för din diskho eller bänk. Med sitt stilrena och moderna design blir denna blandare en perfekt komplettering till ditt kök.

    En färgkombination som imponerar

    Blanco tivo blandare pärlgrå/krom finns i en elegant färgkombination av pärlgrå och krom. Den pärlgrå ytan ger blandaren en unik och sofistikerad look, medan kromdetaljerna förlänger dess livslängd och ger den extra glans. Denna kombination kommer definitivt att imponera på dina gäster och ge ditt kök en modern touch.

    Praktiska funktioner för enkel användning

    Blanco tivo blandare pärlgrå/krom har en praktisk funktion för diskmaskinsavstängning. Detta gör det enkelt att ansluta och använda en diskmaskin i närheten av din diskho. Du kan enkelt stänga av vattnet till din diskmaskin när det behövs, vilket sparar både tid och resurser.

    Greppet på denna blandare är utformad som en engreppsblandare, vilket innebär att du kan justera både vattenflöde och temperatur med bara en hand. Detta gör det enkelt och bekvämt att använda blandaren och gör att du kan spara tid i köket.

    Lätt att installera

    Blanco tivo blandare pärlgrå/krom har ett monteringshål för blandare. Detta innebär att du enkelt kan installera blandaren i ditt kök utan att behöva göra några större ombyggnader. Allt du behöver göra är att följa installationsanvisningarna och du kommer snart att kunna njuta av denna eleganta och praktiska blandare.

    Slutligen är blandaren tillgänglig i färgen krom/blank/rostfri. Detta ger dig en möjlighet att välja den färg som bäst passar in i ditt köksinteriör och skapar en enhetlig och stilfull look.

    Med Blanco tivo blandare pärlgrå/krom får du inte bara en praktisk och funktionell blandare för din diskho eller bänk, utan även en elegant och modern detalj som kommer att göra ditt kök till en fröjd att arbeta i.

    Specifikationer
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Tillgängliga färger
    Krom/Blank/Rostfri
    Antal monteringshål (för blandare)
    1
    Placering
    Diskho/Bänk
    Grepp
    Engreppsblandare

    16 Produkter från samma kategori: