Köksblandare

    Blanco piona vätskedispenser polerat rostfritt stål

    PRODUKTKOD: 515991

    2 355,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Bredd: 105.0 mm
    • Höjd: 244.0 mm
    • Material: Rostfritt stål
    • Färg: Rostfritt stål

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Introduktion

    Blanco Piona är en elegant och praktisk vätskedispenser tillverkad i polerat rostfritt stål. Denna vätskedispenser är perfekt för att hålla din favoritflytande handtvål, lotion, diskmedel eller andra vätskor i stil. Med sin slimmade design passar den perfekt i både kök och badrum och ger en sofistikerad touch till din inredning.

    Material och färg

    Blanco Piona vätskedispenser är tillverkad av högkvalitativt polerat rostfritt stål. Den har en slät yta och en blank finish som ger den en modern och elegant look. Färgen på vätskedispensern är naturligt rostfritt stål.

    Placering

    Denna vätskedispenser är fristående och kan placeras på olika platser i ditt hem. Den tar minimalt med plats och kan enkelt placeras bredvid handfatet i badrummet eller bredvid diskhon i köket.

    Mått

    Blanco Piona vätskedispenser har en bredd på 105.0 mm och en höjd på 244.0 mm. Dess kompakta storlek gör den lätt att hantera och gör det möjligt att enkelt hälla i eller fylla på vätskor vid behov.

    Funktion

    Vätskedispensern är utrustad med en praktisk pumpfunktion som gör det enkelt att dosera och använda vätskan. Pumpen är designad för att ge en jämn och kontrollerad mängd av vätskan varje gång. Detta gör att du kan använda den på ett effektivt sätt samtidigt som du undviker onödig spill och slöseri.

    Vikt

    Blanco Piona vätskedispenser väger endast 0.56 kg. Dess lätta vikt gör den enkel att flytta och hantera efter behov. Du kan enkelt placera den där du behöver den mest, och om du behöver flytta på den är det inga problem.

    Sammanfattning

    Blanco Piona vätskedispenser är en stilfull och praktisk lösning för att hantera dina flytande produkter i hemmet. Tillverkad av polerat rostfritt stål, har den en elegant och modern design som passar perfekt i alla interiörer. Den fristående placeringen och den smidiga pumpfunktionen gör den enkel att använda varje dag. Med sin kompakta storlek och lätta vikt är den också mycket praktisk och bekväm att hantera. Ge ditt badrum eller kök en lyxig touch med Blanco Piona vätskedispenser.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Piona (517537)
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Mått
    Höjd
    244.0 mm
    Vikt
    0.56 kg
    Bredd
    105.0 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Placering
    Fristående
    Pumpfunktion
    Pump

    16 Produkter från samma kategori: