Köksblandare

    Blanco yano - krom dispenser

    PRODUKTKOD: 524256

    485,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Färg: Krom
    • Placering: Inbyggd
    • Pumpfunktion: Pump

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Yano - Krom Dispenser

    Vår Blanco Yano Krom Dispenser är en stilren och elegant lösning för att hålla din tvål på plats i badrummet eller köket. Med sin kromade finish ger den en modern touch till varje interiör.

    Funktioner

    Inbyggd placering

    Blanco Yano är utformad för att passa perfekt inbyggd i ditt handfat, vilket gör den till en diskret lösning för att hålla tvålen nära till hands. Med dess minimala och snygga design smälter den sömlöst in i din interiör.

    Tvålpump

    Denna dispenser är utrustad med en praktisk tvålpump som gör det enkelt att dosera rätt mängd tvål varje gång. Pumpen är lätt att använda och ger en jämn och kontrollerad spridning av tvålen.

    Kromad finish

    Den blanka kromade ytan på Blanco Yano ger den inte bara en modern och elegant look, utan gör den också lätt att rengöra och hålla ren. Den tål även fukt och vattenstänk, vilket gör den perfekt för användning i badrummet.

    Varumärke: Blanco

    Blanco är ett företag som är känt för sin höga kvalitet och utmärkta design när det gäller köks- och badrumsprodukter. Med deras produkter kan du vara säker på att du får både funktionalitet och stil.

    Sammanfattningsvis är Blanco Yano Krom Dispenser en sofistikerad och praktisk lösning för att hålla din tvål inom räckhåll. Med sin inbyggda placering, tvålpump och kromade finish är den både funktionell och elegant. Skapa en lyxig och stilren atmosfär i ditt rum med denna Blanco dispenser.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Modellnamn
    Blanco Yano (930214765)
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Pumpfunktion
    Pump

    16 Produkter från samma kategori: