Köksblandare

    Blanco zenos krom

    PRODUKTKOD: 517801

    3 318,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Zenos 517801 Krom

    Komplett köksblandare med stilfullt kromat utförande

    Berika ditt kök med elegans och funktionalitet med den eleganta Blanco Zenos 517801 köksblandaren i krom. Denna högkvalitativa blandare är tillverkad av slitstarkt kromat material och kommer garanterat att ge en touch av lyx till ditt kök.

    Enkel och smidig installation

    Blanco Zenos 517801 köksblandare är utformad för enkel och smidig installation. Den integrerade monteringen gör det möjligt att enkelt integrera den i ditt kök, vilket ger en enhetlig och stilren look.

    Enkelt att använda med en hand

    Med sin engreppsfunktion är det enkelt att använda Blanco Zenos 517801 köksblandare med en hand. Detta gör att du kan justera både vattenflöde och temperatur med lätthet, vilket sparar tid och gör matlagning och diskning till en smidigare upplevelse.

    Inbyggd diskmaskinsavstängning

    Även om Blanco Zenos 517801 köksblandare har en rad praktiska funktioner, såsom justerbar vattenstråle och temperaturkontroll, saknar den funktionen för diskmaskinsavstängning. Detta innebär att blandaren inte har en separat avstängningsknapp för diskmaskinen.

    Slutsats

    Sammanfattningsvis är Blanco Zenos 517801 köksblandare i krom den perfekta blandaren för att ge ditt kök en stilfull och elegant touch. Med sin enkla installation och smidiga användning är det en pålitlig och funktionell blandare som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Observera att blandaren inte har en diskmaskinsavstängning, vilket kan vara av betydelse för vissa användare.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Zenos 517801 Krom
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Krom
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Material
    Krom
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Styrning
    Engreppsblandare
    Montering
    Integrerad

    16 Produkter från samma kategori: