Köksblandare

    Blanco tango vätskedrivare i stålfärg

    PRODUKTKOD: 512643

    932,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Färg: Grå

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Tango vätskedrivare i stålfärg

    En elegant och praktisk tvålpump

    Blanco Tango vätskedrivare i stålfärg är en stilfull och funktionell tvålpump för ditt badrum eller kök. Den är designad med en modern och snygg stålfärg som passar perfekt in i de flesta inredningsstilar.

    Hållbar och lättanvänd

    Denna vätskedrivare från Blanco är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar lång hållbarhet och pålitlig användning. Den är enkel att använda genom att helt enkelt trycka på toppen av pumpen för att få ut önskad mängd tvål eller annan vätska.

    Perfekt för badrum och kök

    Blanco Tango vätskedrivaren är perfekt för både badrum och kök. Du kan använda den för att dispensera handtvål, diskmedel, lotion eller andra flytande produkter. Den stora hållaren rymmer generösa mängder vätska, vilket minskar behovet av frekvent påfyllning.

    Lätt att underhålla

    Denna tvålpump är också enkel att rengöra och underhålla. Den är utrustad med en avtagbar topp och flaskhållare som gör det lätt att fylla på vätska och rengöra eventuella rester. Du kan enkelt ta isär pumpen för att rengöra den noggrant och hålla den i fint skick under lång tid.

    Sammanfattning

    Blanco Tango vätskedrivare i stålfärg är en elegant och praktisk lösning för att dispensera tvål och andra vätskor på ett smidigt sätt. Dess stilrena design och höga kvalitet gör den till en perfekt tillskott till ditt badrum eller kök. Enkel användning, lång hållbarhet och enkel underhåll gör denna tvålpump till ett utmärkt val.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Tango (512643)
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Design
    Färg
    Grå

    16 Produkter från samma kategori: