Köksblandare

    Blanco tiga vätskedispenser krom

    PRODUKTKOD: 510769

    869,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Placering: Fristående
    • Volym: 250.0 ml

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Tiga vätskedispenser krom - En praktisk och stilren lösning för ditt hem

    Med Blanco Tiga vätskedispenser krom kan du ge ditt badrum eller kök en touch av elegans och funktionalitet. Denna vätskedispenser kombinerar både stil och praktisk användning, vilket gör den till en perfekt lösning för att hålla dina tvålar eller handkrämer organiserade och lättillgängliga.

    Elegant design och färgval

    Blanco Tiga vätskedispenser krom är tillverkad i högkvalitativt kromat material, vilket ger den en snygg och modern look. Den finns i olika färger så som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, så att du kan välja den som passar bäst till din inredning.

    Enkel placering

    Denna vätskedispenser är fristående, vilket innebär att den inte behöver monteras på väggen. Detta gör det möjligt att placera den var som helst i ditt badrum eller kök, beroende på dina behov och önskemål. Du kan placera den bredvid handfatet, på en hylla eller vid duschen för enkel åtkomst.

    Praktisk volym

    Blanco Tiga vätskedispenser har en volym på 250 ml, vilket rymmer en generös mängd tvål eller handkräm. Detta gör att du inte behöver fylla på den lika ofta, och du kan ha tillgång till dina favoritprodukter när du behöver dem.

    Pålitligt märke

    Blanco är ett erkänt märke inom badrumstillbehör och köksprodukter, och dess produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa design. Med Blanco Tiga vätskedispenser krom kan du vara säker på att du investerar i en produkt som kommer att hålla länge och vara en tilltalande och funktionell del av ditt hem.

    Sammanfattningsvis, är Blanco Tiga vätskedispenser krom det perfekta tillägget till ditt badrum eller kök. Med sin elegant design, olika färgval, enkel placering, praktisk volym och pålitliga märke, kan du vara säker på att den kommer att ge både stil och bekvämlighet till din vardag.

    Produkt
    Typ
    Tvålpumpar
    Modellnamn
    Blanco Tiga (510769)
    Märke
    Blanco
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Material
    Krom
    Volym
    250.0 ml

    16 Produkter från samma kategori: