Köksblandare

    Blanco sommar stål ultraresist dispenser

    PRODUKTKOD: 525809

    1 289,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Bredd: 119.0 mm
    • Höjd: 94.0 mm
    • Färg: Krom
    • Placering: Inbyggd

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco sommar stål ultraresist dispenser

    Ge ditt badrum eller kök en elegant och praktisk touch med Blanco sommar stål ultraresist dispenser. Denna dispenser är tillverkad av högkvalitativt stål och har en vacker kromfärg som kommer att komplettera vilket inredningsstil som helst.

    Funktioner:

    Placering: Denna dispenser är designad för inbyggnad, vilket betyder att den kan monteras smidigt på väggen utan att ta upp värdefullt utrymme på diskbänken eller handfatet.

    Bredd och höjd: Blanco sommar stål ultraresist dispenser har en bredd på 119.0 mm och en höjd på 94.0 mm. Detta gör den till en kompakt och diskret enhet som inte tar mycket plats.

    Typ: Denna dispenser tillhör kategorin tvålpumpar och kan användas för att dosera flytande tvål eller handdesinfektionsmedel. Pumpen är enkel att använda och ger en jämn och doserad mängd vätska varje gång.

    Volym: Med en generös volym på 500.0 ml kan du fylla på dispensern med tillräckligt med tvål för en långvarig användning, vilket är praktiskt och bekvämt.

    Märke och modellnamn: Denna dispenser kommer från det välrenommerade märket Blanco och modellen heter Blanco LATO (525809). Med sitt pålitliga varumärke är du garanterad en högkvalitativ produkt som kommer att hålla länge.

    Pumpfunktion: Den Blanco sommar stål ultraresist dispenser har en pålitlig pumpfunktion som gör det enkelt att dosera tvål eller desinfektionsmedel. Pumpen är också enkel att rengöra och underhålla för att säkerställa en smidig användning.

    Sammanfattning:

    Blanco sommar stål ultraresist dispenser är den perfekta lösningen för att hålla ditt badrum eller kök organiserat och rent. Med sin stilrena design, praktiska funktioner och högkvalitativa material kommer den att bli en oumbärlig del av din dagliga rutin. Skäm bort dig själv och ditt hem med denna fantastiska dispenser från Blanco.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco LATO (525809)
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Mått
    Höjd
    94.0 mm
    Bredd
    119.0 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Volym
    500.0 ml
    Pumpfunktion
    Pump

    16 Produkter från samma kategori: