Köksblandare

    Smeg - classica - blandare för diskbänk med utdragbar spray, kök mid1cr

    PRODUKTKOD: MID1CR

    2 737,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 325.0 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Krom

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Smeg - classica - blandare för diskbänk med utdragbar spray, kök mid1cr

    Klassisk design i krom

    Smeg - classica - blandare för diskbänk med utdragbar spray i modell mid1cr är en klassisk köksblandare i högkvalitativ krom. Dess eleganta och tidlösa design passar perfekt in i alla kök och ger en touch av stil och lyx. Med sin blanka yta och rena linjer blir den en vacker och praktisk detalj på din diskbänk.

    Utdragbar spray

    En av de bästa funktionerna på Smeg Mid1cr är dess utdragbara spray. Detta gör det enkelt och smidigt att tvätta grönsaker, fylla stora kastruller eller till och med rengöra diskbänken. Den utdragbara sprayen ger dig flexibilitet och gör det enklare att nå alla delar av diskhon. Med ett enkelt tryck kan du byta mellan en stråle och en bredare sprayfunktion.

    Praktisk höjd för enkel användning

    Mid1cr är designad med en höjd på 325.0 mm, vilket gör det bekvämt att använda även för stora kastruller och tallrikar. Du slipper böja dig ner för att fylla på vatten eller tvätta stora kastruller. Den ergonomiska utformningen gör det enkelt och bekvämt att använda blandaren under lång tid utan att belasta din rygg eller arm.

    Högkvalitativt krommaterial

    Smeg Mid1cr är tillverkad av högkvalitativt krommaterial som ger den en robust och hållbar yta. Detta gör att blandaren är mycket motståndskraftig mot repor, fläckar och korrosion. Den blanka ytan är lätt att rengöra och behåller sin glans även efter lång användning. Blandaren är också enkel att installera och passar perfekt på de flesta standarddiskbänkar.

    Ge ditt kök en touch av lyx och funktionalitet med Smeg - classica - blandare för diskbänk med utdragbar spray, kök Mid1cr. Med sin klassiska design, utdragbara spray och praktiska höjd blir den både en vacker och användbar detalj i ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Typ
    Köksblandare
    Modellnamn
    Smeg MID1CR Krom
    Mått
    Höjd
    325.0 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Material
    Krom

    16 Produkter från samma kategori: