Köksblandare

    Blanco zenos-s blandare kaffe/krom

    PRODUKTKOD: 517827

    6 911,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 172.5 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Brun
    • Diskmaskinsavstängning: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Zenos-S Blandare Kaffe/Krom

    Alla funktioner du behöver i en modern köksblandare

    Blanco Zenos-S blandare i färgen kaffe och med kromdetaljer är en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Med sin integrerade montering och en höjd på 172.5 mm passar den perfekt in i alla köksmiljöer. Dess stilrena design och högkvalitativa material ger din kök en modern touch.

    Elegant kromfinish och brun färg

    Blanco Zenos-S blandare kommer i en vacker färg som kallas "kaffe" och är accentuerad med detaljer i krom. Denna kombination ger en sofistikerad och stilfull look till din köksinredning. Utöver att vara funktionell är blandaren även estetiskt tilltalande och kommer att bli en prydnad i ditt kök.

    Lätt att använda och kontrollera

    Blanco Zenos-S blandare är utrustad med en engreppsblandare som ger enkel och smidig styrning av vattenflödet och temperaturen. Handtaget är utformat som en spak, vilket gör det behagligt att använda och ger en exakt kontroll över vattenflödet. Du kan enkelt justera temperaturen efter dina behov och preferenser.

    Praktisk och funktionell

    Blanco Zenos-S blandare är utrustad med en slanganslutning, vilket gör monteringen enkel och smidig. Du kan snabbt och problemfritt ansluta blandaren till ditt vattenförsörjningssystem. Dessutom har blandaren en piputspräng på 177.0 mm, vilket ger dig gott om utrymme för att fylla på stora kastruller och hinkar.

    Långvarig och pålitlig

    Blanco Zenos-S blandare är tillverkad av högkvalitativt krommaterial, vilket gör den hållbar och tålig. Med korrekt skötsel och underhåll kommer blandaren att behålla sin funktion och glans i många år framöver. Det är en pålitlig och långvarig investering för ditt kök.

    Varför kompromissa mellan stil och funktionalitet när du kan ha båda? Blanco Zenos-S blandare i färgen kaffe och med kromdetaljer ger dig den perfekta kombinationen av modern design och praktiska funktioner. Lägg till denna eleganta blandare i ditt kök och njut av enkelheten och stilfullheten varje dag.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Zenos-S 517827 Kaffe
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Kaffe
    Mått
    Höjd
    172.5 mm
    Piputspräng
    177.0 mm
    Design
    Färg
    Brun
    Specifikationer
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Montering
    Integrerad
    Typ av anslutning
    Slang
    Material
    Krom
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare

    16 Produkter från samma kategori: