Köksblandare

    Blanco vonda krom

    PRODUKTKOD: 518434

    4 883,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Rostfritt stål
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Namn: Blanco Vonda Krom

    Blanco Vonda Krom är en elegant och modern köksblandare i kromfärgat rostfritt stål. Med sitt stilfulla utseende kommer den att passa perfekt in i alla typer av kök. Blandaren är utrustad med en praktisk spak för enkel användning och styrning.

    Funktioner

    Blanco Vonda Krom är en integrerad köksblandare som är enkel att montera. Den är utrustad med en spak för enkelt och smidigt vattenflöde och temperaturkontroll. Blandaren är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en hållbar kromfärgad yta för extra glans och motståndskraft mot korrosion.

    En av de praktiska funktionerna hos Blanco Vonda Krom är dess diskmaskinsavstängning. Med denna funktion kan du enkelt stänga av vattnet till diskmaskinen direkt från blandaren. Detta gör det lätt att anpassa vattenflödet och sparar tid och energi.

    Tillverkare och kvalitet

    Blanco är ett välkänt varumärke inom köksprodukter och är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Blandaren Blanco Vonda Krom är ingen undantag och är tillverkad med stor noggrannhet och precision för att säkerställa långvarig användning.

    Sammanfattningsvis är Blanco Vonda Krom en snygg och funktionell köksblandare som passar perfekt in i ditt kök. Med sin kromfärgade yta och enkel användning är den en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

    Produkt
    Tillverkarfärg
    Krom
    Modellnamn
    Blanco Vonda 518435 Krom
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Montering
    Integrerad
    Material
    Rostfritt stål
    Typ av handtag
    Spak
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Styrning
    Engreppsblandare

    16 Produkter från samma kategori: