Köksblandare

    Blanco zenos-s batteri tartufo/chrom

    PRODUKTKOD: 517828

    3 798,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 172.5 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Namn: Blanco zenos-s batteri tartufo/chrom

    Allmänt

    Blanco Zenos-S är en elegant och funktionell köksblandare som kommer att ge ditt kök en modern och stilren touch. Den här blandaren är tillverkad i högkvalitativt krommaterial och har en vacker färg i tartufo.

    Design och storlek

    Blanco Zenos-S har en höjd på 172.5 mm och en piputspräng på 177.0 mm, vilket gör den till en perfekt blandare för alla standardkök. Dess kromfärg ger den en lyxig och modern känsla som kommer att komplettera din köksinredning och ge den en uppgradering.

    Funktioner

    Denna köksblandare har en innovativ engreppsdesign, vilket innebär att du kan kontrollera både vattentemperaturen och flödet med en enda spak. Detta ger dig enkel och bekväm användning samt ökar funktionaliteten i ditt kök.

    Blandaren är utrustad med en integrerad montering, vilket innebär att den är enkel att installera och ger en ren och snygg finish i ditt kök.

    Den har också en sänkskiva för diskmaskin, vilket gör det möjligt att avstänga vattenflödet till diskmaskinen vid behov.

    Anslutning och handtag

    Blanco Zenos-S har en slanganslutning, vilket gör att du enkelt kan ansluta den till ditt vattenförsörjningssystem. Detta gör installationen enkel och smidig.

    Handtaget på denna blandare är i form av en spak, vilket ger dig enkel och bekväm kontroll över vattentemperaturen och flödet. Spaken är lätt att använda och ger dig möjlighet att justera vattnets styrka enligt dina preferenser.

    Sammanfattningsvis är Blanco Zenos-S en högkvalitativ och elegant köksblandare med en vacker färg i tartufo. Den har en innovativ engreppsdesign, enkel installation och bekväm användning. Med denna blandare får du inte bara en praktisk och funktionell köksprodukt, utan också en vacker detalj i ditt kök som kommer att imponera på dina gäster.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Zenos-S 517828 Tryffel
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Tryffel
    Mått
    Höjd
    172.5 mm
    Piputspräng
    177.0 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Montering
    Integrerad
    Typ av anslutning
    Slang
    Material
    Krom
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare

    16 Produkter från samma kategori: