Köksblandare

    Blanco notis-s silgranit-look muszkat/chrom

    PRODUKTKOD: 523262

    3 781,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Höjd: 185.0 mm
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Notis-S (523262) Krom

    Översikt

    Blanco Notis-S (523262) Krom är en integrerad köksblandare som kombinerar elegans och funktionalitet. Med sitt stilrena och moderna utseende gör den sig perfekt i alla kök. Blandaren är tillverkad av högkvalitativt krommaterial som ger en hållbar och glänsande yta.

    Design och färg

    Notis-S blandaren har en elegant kromfärg som kommer att komplettera din köksinredning på ett snyggt sätt. Dess stilrena design och släta yta ger en modern och sofistikerad känsla till ditt kök.

    Mått

    Notis-S blandaren är 185.0 mm hög, vilket gör den till en perfekt storlek för ditt kök. Den har en kompakt och smidig design som inte tar upp för mycket utrymme på köksbänken.

    Montering

    Denna blandare är en integrerad modell, vilket innebär att den enkelt monteras direkt på diskbänken. Detta ger en ren och snygg look utan synliga slangar eller anslutningar.

    Styrning och handtag

    Notis-S blandaren har en enkel engreppsoperation, vilket innebär att den styrs med ett spakhantag. Detta gör det lätt att justera både temperatur och vattenflöde med bara en hand.

    Anslutning och vattenflöde

    Blandaren har en slanganslutning och inloppet är riktat nedåt. Den är utrustad med en G 3/8 vattenanslutning för smidig installation. Den erbjuder också ett jämnt och konstant vattenflöde för optimal användarupplevelse.

    Sammanfattningsvis är Blanco Notis-S (523262) Krom en praktisk och stilren köksblandare som kommer att ge ditt kök en elegant touch. Dess robusta konstruktion och användarvänliga funktioner gör den till en utmärkt investering för ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Köksblandare
    Modellnamn
    Blanco Notis-S (523262) Krom
    Märke
    Blanco
    Mått
    Höjd
    185.0 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Typ av handtag
    Spak
    Montering
    Integrerad
    Styrning
    Engreppsblandare
    Vattenanslutning
    G 3/8
    Material
    Krom
    Inlopp
    Nedåt
    Typ av anslutning
    Slang

    16 Produkter från samma kategori: