Köksblandare

    Blanco bravon krom

    PRODUKTKOD: 518818

    2 371,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Bravon Krom - En elegant och funktionell köksblandare

    Denna köksblandare i krom är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sitt eleganta utseende kommer den att passa perfekt in i vilket kök som helst. Tillverkad av högkvalitativt krommaterial, är denna blandare både hållbar och lätt att rengöra.

    Färg och material

    Blandaren kommer i en elegant kromfärg, vilket ger den en modern och stilren look. Krom är också känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot rost och fläckar. Det gör att denna köksblandare ser vacker ut över tid och är lätt att hålla ren.

    Funktioner

    Blanco Bravon Krom är utrustad med en praktisk engreppsblandare, vilket gör det lätt att reglera både vattenflödet och temperaturen med en enda hand. Detta gör det enkelt att anpassa blandningen för att passa dina behov vid matlagning och diskning.

    Även om den inte har en diskmaskinsavstängning, kan du enkelt ansluta den till din diskmaskin med hjälp av en slang. Detta ger dig möjlighet att enkelt hantera både kranvatten och diskmaskinsvatten samtidigt.

    Monteringen av denna köksblandare är integrerad, vilket innebär att den är enkel att installera på din diskbänk. Med tydliga instruktioner och medföljande monteringsmaterial kan du snabbt få den på plats och redo att användas.

    Varumärke och modell

    Blanco är ett välkänt märke inom köksutrustning och är kända för sin höga kvalitet och funktionalitet. Modellen Blanco Bravon 519722 Krom är inget undantag och erbjuder både stil och pålitlig prestanda.

    Oavsett om du planerar en renovering eller bara vill uppgradera ditt kök, kommer Blanco Bravon Krom att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt kök. Med sin eleganta design och användarvänliga funktioner kommer den definitivt att förbättra din matlagnings- och diskupplevelse.

    Produkt
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Krom
    Modellnamn
    Blanco Bravon 519722 Krom
    Märke
    Blanco
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Styrning
    Engreppsblandare
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Montering
    Integrerad
    Material
    Krom
    Typ av anslutning
    Slang

    16 Produkter från samma kategori: