Köksblandare

    Vitt filo-s tartufo/krombatteri

    PRODUKTKOD: 517636

    5 068,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Vitt filo-s tartufo/krombatteri

    Allmän information

    Det vitt Filo-S Tartufo/krombatteri är en stilfull och funktionell köksblandare som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin eleganta design i krom kan den lätt matcha och förbättra den övergripande estetiken i ditt kök. Blandaren är tillverkad av högkvalitativt krommaterial för att säkerställa långvarig hållbarhet och motståndskraft mot repor och korrosion.

    Egenskaper

    Den vitt Filo-S Tartufo/krombatteri har flera fantastiska funktioner som förbättrar bekvämligheten och funktionaliteten i ditt kök. Denna blandare har en svängbar pip, vilket gör det enkelt att rikta vattnet dit du behöver det. Dessutom är pipen utdragbar, vilket gör det möjligt att enkelt fylla på stora kastruller och kastruller.

    Användarstyrning

    Denna blandare har en engreppsblandare, vilket gör det enkelt att justera både vattentemperaturen och flödet. Med bara ett handtag kan du enkelt och snabbt få den perfekta balansen mellan varmt och kallt vatten. Handtaget är en spak, vilket ger enkel användning och bekvämlighet.

    Anslutning

    Vitt Filo-S Tartufo/krombatteri kommer med en slang för anslutning. Detta gör det enkelt att installera och ansluta blandaren till ditt befintliga vattenförsörjningssystem.

    Montering

    Denna blandare är integrerad, vilket innebär att den kan monteras på diskbänken för en sömlös och elegant look. Det enkla monteringssystemet gör installationen snabb och enkel.

    Du kan vara säker på att Blanco Filo-S 517636 Tryffel kommer att vara en pålitlig och vacker tillägg till ditt kök. Med sin svängbara och utdragbara pip, engreppsblandare och enkel installation, kommer denna köksblandare göra din köksupplevelse smidig och bekväm.

    Produkt
    Tillverkarfärg
    Tryffel
    Modellnamn
    Blanco Filo-S 517636 Tryffel
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Montering
    Integrerad
    Typ av anslutning
    Slang
    Material
    Krom
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Egenskaper
    Svängbar pip, Utdragbar pip

    16 Produkter från samma kategori: