Köksblandare

    Blanco avona-s silgranit-look czarny

    PRODUKTKOD: 526170

    4 930,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Montering: Integrerad
    • Egenskaper: Svängbar pip
    • Styrning: Engreppsblandare
    • Typ av handtag: Spak

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco avona-s - En elegant och praktisk köksblandare

    Den Blanco avona-s är en imponerande köksblandare som kombinerar stil och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Denna integrerade blandare är perfekt för kök där design och bekvämlighet spelar en viktig roll. Den har en silgranit-look i färgen czarny, vilket ger den en modern och elegant touch.

    Smidig montering och enkel användning

    Den Blanco avona-s är utrustad med en svängbar pip, vilket gör det enkelt att använda blandaren i olika delar av köket. Oavsett om du behöver fylla en stor kastrull eller tvätta grönsaker, kan du enkelt anpassa blandarens riktning och hälla vatten precis där du behöver det.

    Lättkontrollerad vattenflöde

    Den integrerade engreppsblandaren på Blanco avona-s gör det enkelt att styra vattenflödet och temperaturen med bara en hand. Det ergonomiska handtaget i form av en spak är enkelt att greppa och använda. Du kan snabbt och exakt justera både vattenflödet och temperaturen efter behov, vilket ger både precision och bekvämlighet i köket.

    Högkvalitativ konstruktion

    Blanco avona-s är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda. Dess integrerade design ger en ren och snygg estetik och dess silgranit-look czarny ger en modern touch som passar perfekt i de flesta köksinredningar.

    Enkel installation och anslutning

    Med en vattenanslutning på G 3/8 och inloppet nedåt är installeringen av Blanco avona-s enkel och smidig. Du kan få tillgång till färskt och varmt vatten snabbt och enkelt.

    Sammanfattningsvis är Blanco avona-s köksblandare ett utmärkt val för dig som letar efter både stil och funktionalitet i köket. Med sin svängbara pip, enkel användning, högkvalitativa konstruktion och enkel installation, är denna blandare perfekt för alla köksbehov.

    Produkt
    Typ
    Köksblandare
    Modellnamn
    Blanco AVONA-S
    Märke
    Blanco
    Specifikationer
    Styrning
    Engreppsblandare
    Montering
    Integrerad
    Egenskaper
    Svängbar pip
    Vattenanslutning
    G 3/8
    Inlopp
    Nedåt
    Typ av handtag
    Spak

    16 Produkter från samma kategori: