Köksblandare

    Blanco sommardispenser krom/antracit

    PRODUKTKOD: 525810

    908,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Färg: Krom
    • Placering: Inbyggd

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    NJut av en bekväm sommar med Blanco sommardispenser

    Med Blanco sommardispenser i krom/antracit kan du njuta av en fräsch och bekväm sommar. Denna eleganta dispenser är en perfekt kombination av stil och funktion. Den har en modern design med en kromad yta och antracitdetaljer, vilket ger den en snygg och lyxig känsla.

    Enkel installation

    Blanco sommardispenser är enkel att installera och fästs smidigt på väggen. Den inbyggda placeringen gör att den inte tar upp onödig plats och ger en ren och minimalistisk look på din sommarbostad. Med sin kompakta storlek passar den perfekt på både små och stora ytor.

    Praktisktvålpump

    Denna dispenser är utrustad med en praktisk tvålpump för enkel användning. Du kan enkelt trycka på pumpen för att få ut precis rätt mängd tvål, vilket minimerar spill och ger en effektiv användning. Tvålpumpen är också lätt att rengöra och fylla på när det behövs.

    Hållbar konstruktion

    Blanco sommardispenser är tillverkad av högkvalitativt material, vilket garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig användning. Den är utformad för att tåla väder och temperaturförändringar, vilket gör den lämplig för utomhusbruk under sommaren.

    Funktionell och stilren design

    Den stilrena designen hos Blanco sommardispenser gör den till en snygg och diskret produkt som passar in i alla sommarbostäder. Den kromade ytan ger den en blank och elegant finish som kommer att komplettera din utemiljö på bästa sätt.

    Sammanfattning

    Blanco sommardispenser i krom/antracit är den perfekta lösningen för en bekväm och stilren sommar. Dess enkla installation, praktiska tvålpump och hållbara konstruktion gör den till en oumbärlig produkt för utomhusbruk. Ge din sommarbostad ett lyft med denna eleganta och funktionella dispenser från Blanco.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar & Tvålkoppar
    Modellnamn
    Blanco BC-525810
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd

    16 Produkter från samma kategori: