Köksblandare

    Blanco tango vätskeautomat krom

    PRODUKTKOD: 511266

    966,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Bredd: 470.0 mm
    • Höjd: 650.0 mm
    • Färg: Krom
    • Placering: Inbyggd

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Tango vätskeautomat krom

    Skapa en stilren och modern atmosfär på ditt badrum eller kök med den eleganta Blanco Tango vätskeautomaten i krom. Med sin slående färg och funktionella design kommer den bli en perfekt komplettering till vilken inredningsstil som helst.

    Kromfärgad skönhet

    Blanco Tango är tillverkad i en högkvalitativ kromfärgad finish som ger en elegant touch till din vätskeautomat. Krom är också känd för sin hållbarhet och motståndskraft mot korrosion, vilket gör att denna produkt kommer att se snygg ut under lång tid framöver.

    Inbyggd placering

    Med sin inbyggda design kan Blanco Tango enkelt integreras i ditt badrum eller kök. Den tar minimalt med plats och ger en ren och organiserad look.

    Optimala mått

    Vätskeautomaten har en bredd på 470.0 mm, en djup på 470.0 mm och en höjd på 650.0 mm. Med dessa mått är den inte bara lätt att installera utan också bekväm att använda för hela familjen.

    Enkel pumpfunktion

    Blanco Tango är utrustad med en praktisk pumpfunktion som ger en jämn och exakt dosering av vätskan. Perfekt för att använda med tvål, handdesinfektionsmedel eller flytande tvättmedel. Du behöver bara trycka på pumpen för att enkelt och utan besvär dosera rätt mängd vätska.

    Skapa en elegant och funktionell atmosfär med den stilrena och moderna Blanco Tango vätskeautomaten i krom. Med dess inbyggda placering och enkel pumpfunktion är den den perfekta tillskottet till ditt badrum eller kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Tango (511266)
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Mått
    Höjd
    650.0 mm
    Bredd
    470.0 mm
    Djup
    470.0 mm
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Pumpfunktion
    Pump

    16 Produkter från samma kategori: