Köksblandare

    Blanco torre borstat stål

    PRODUKTKOD: 521541

    1 289,00 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: Blanco Diskmedelspump Torre - Borstat stål

    Elegant och funktionell tvålpump

    Blanco Diskmedelspump Torre är den perfekta lösningen för att hålla ditt diskområde rent och organiserat. Denna tvålpump kombinerar både stil och funktionalitet för att göra diskningen enklare.

    Borstat stålkonstruktion

    Den borstade stålkonstruktionen ger Blanco Diskmedelspump Torre en modern och sofistikerad look som passar in i vilket kök som helst. Det borstade stålet är också mycket hållbart och lätt att rengöra, vilket gör att tvålpumpen ser bra ut och förblir i toppskick under lång tid.

    Praktisk tvålpump

    Blanco Diskmedelspump Torre är utrustad med en praktisk tvålpump som gör det enkelt att dosera rätt mängd diskmedel varje gång. Du behöver bara trycka ned pumpen för att få ut önskad mängd diskmedel, vilket minimerar avfall och sparar pengar.

    Enkel att installera

    Installationen av Blanco Diskmedelspump Torre är enkel och smidig. Tvålpumpen är utformad för att passa perfekt på diskbänken utan att ta upp för mycket utrymme. Den har också en integrerad behållare för diskmedel, vilket gör påfyllningen enkel och bekväm.

    Sammanfattning:

    Blanco Diskmedelspump Torre är en elegant och funktionell tvålpump som hjälper till att hålla ditt diskområde rent och organiserat. Den borstade stålkonstruktionen ger den en modern och sofistikerad look, samtidigt som den är lätt att rengöra och hållbar. Med den praktiska tvålpumpen kan du enkelt dosera rätt mängd diskmedel varje gång, vilket minimerar avfall och sparar pengar. Installera den enkelt på din diskbänk och njut av en smidig och effektiv diskning med Blanco Diskmedelspump Torre.
    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Diskmedelspump Torre
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar

    16 Produkter från samma kategori: