Köksblandare

    Blanco antas-s silgranit-look svart/krom

    PRODUKTKOD: 526167

    3 274,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad
    • Egenskaper: Svängbar pip
    • Styrning: Engreppsblandare

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco antas-s silgranit-look svart/krom - Den perfekta köksblandaren för ditt modernt kök

    Vår Blanco antas-s silgranit-look svart/krom köksblandare är en perfekt kombination av elegans och funktionalitet. Med sin slående silgranit-look i svart och krom ger den en sofistikerad touch till ditt kök. Blandarens integrerade montering gör den enkel att installera och passar perfekt in i köksinredningen.

    Enkel och praktisk användning

    Blanco antas-s köksblandare har en svängbar pip, vilket gör det enkelt att fylla på kastruller och tvätta grönsaker. Dessutom har den en engreppsblandare för enkel styrning av både vattenflöde och temperatur.

    Bekväm och funktionell design

    Köksblandarens handtag är utformad som en spak, vilket gör den enkel att använda även med blöta eller smutsiga händer. Handtaget ger också en ergonomisk grepp och kan enkelt anpassas till olika vinklar för maximal komfort.

    Premiummaterial och tålig konstruktion

    Blanco antas-s köksblandare är tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och långvarig prestanda. Den är även utrustad med en exklusiv silgranit-look i svart och krom, vilket ger den en modern och elegant stil.

    Praktiska funktioner

    Denna köksblandare har en praktisk utdragbar duschfunktion, vilket gör det enkelt att rengöra stora eller otillgängliga ytor. Blandaren är också kompatibel med diskmaskiner och har en avstängningsfunktion för att enkelt kunna stänga av vattnet till diskmaskinen.

    Med Blanco antas-s silgranit-look köksblandare i svart och krom får du en kombination av stil, kvalitet och funktionalitet i ditt kök. Välj denna blandare för att skapa en modern och elegant touch i ditt kök och njut av enkelheten och bekvämligheten den erbjuder.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Modellnamn
    Blanco ANTAS-S køkkenarmatur m/udtræksbruser sort/krom
    Specifikationer
    Typ av handtag
    Spak
    Styrning
    Engreppsblandare
    Montering
    Integrerad
    Egenskaper
    Svängbar pip
    Diskmaskinsavstängning
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: