Köksblandare

    Blanco rund spak för automatisk stoppare, svart matt

    PRODUKTKOD: 238688

    862,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Färg: Svart, Vit

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco ROUND LIFT LEVER DE-LUX MAT - Svart matt rund spak för automatisk stoppare

    Alla funktioner du behöver för en smidig användning

    Blanco ROUND LIFT LEVER DE-LUX MAT är en elegant svart matt rund spak som är utformad för att erbjuda en bekväm och praktisk användning av din vattenavstängning.

    Elegant och stilren design

    Det svarta matta utförandet ger ditt kök en modern och stilfull touch. Spakens runda form och släta yta är både funktionell och vacker att se på. Den blir en perfekt visuell komplettering till din diskho och köksinredning.

    Automatisk stoppfunktion

    Blanco ROUND LIFT LEVER DE-LUX MAT är utrustad med en innovativ automatisk stoppfunktion. Det innebär att när du höjer spaken, exempelvis för att fylla diskhon med vatten, stannar vattnet automatiskt så snart du släpper spaken. Detta gör att du kan använda båda händerna fritt utan att behöva hålla nere spaken.

    Anpassad för diskhoar

    Spaken är speciellt utformad för att passa diskhoar och är enkel att montera. Den är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar hållbarhet och lång livslängd.

    Lätt att rengöra och underhålla

    Den svarta matta ytan på Blanco ROUND LIFT LEVER DE-LUX MAT är inte bara snygg utan även enkel att rengöra. En fuktig trasa är allt som behövs för att hålla spaken ren och fräsch. På så sätt kan du upprätthålla dess eleganta utseende med minimal ansträngning.

    Utforska den fantastiska funktionaliteten och den stilrena designen hos Blanco ROUND LIFT LEVER DE-LUX MAT och gör din köksupplevelse ännu bättre och mer bekväm. Med automatisk stoppfunktion och hållbart material är detta den perfekta spaken för din diskho.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco ROUND LIFT LEVER DE-LUX MAT
    Märke
    Blanco
    Typ
    Diskhoar
    Design
    Färg
    Svart, Vit

    16 Produkter från samma kategori: