Köksblandare

    Blanco tivo-s blandare pärlgrå/krom

    PRODUKTKOD: 520755

    3 943,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Introduktion

    BLANCO Tivo-S blandare pärlgrå/krom är en elegant och funktionell köksblandare som kommer att ge ditt kök en sofistikerad touch. Blandaren är tillverkad av högkvalitativt kromat material och har en vacker pärlgrå färg. Den har en utdragbar pip och en engreppsblandare för enkel hantering. Med BLANCO Tivo-S blandare får du inte bara stil och skönhet, utan också praktiska funktioner för ditt kök.

    Egenskaper

    Montering

    BLANCO Tivo-S blandare pärlgrå/krom är en integrerad blandare, vilket innebär att den kan monteras direkt på diskbänken eller köksbordet. Detta ger en ren och minimalistisk design utan synliga rör och slangar.

    Färg

    Blandarens färg är pärlgrå, vilket ger en elegant och modern look till ditt kök. Kombinationen med kromade detaljer ger en stilfull kontrast och skapar en tidlös estetik.

    Utdragbar pip

    En av de praktiska funktionerna hos BLANCO Tivo-S blandare är dess utdragbara pip. Detta gör det lätt att fylla stora kastruller eller hinkar utan att behöva bära dem till diskbänken. Pipen kan enkelt dras ut och förvaras på plats när den inte används.

    Styrning

    BLANCO Tivo-S är utrustad med en engreppsblandare, vilket gör det möjligt att enkelt reglera både vattentemperaturen och flödet med en enda spak. Detta ger dig maximal kontroll och precision när du använder blandaren.

    Handtag

    Blandaren har en spak i kromat material som fungerar som handtag. Den är ergonomiskt utformad för enkel hantering och ger en bekväm grepp. Handtaget gör det enkelt att justera vattentemperaturen och flödet för att passa dina behov.

    Anslutning

    BLANCO Tivo-S blandare är ansluten till vattenledningarna i ditt kök genom en slang. Detta gör installationen snabb och enkel och möjliggör också flexibilitet vid placeringen av blandaren.

    Sammanfattning

    BLANCO Tivo-S blandare pärlgrå/krom är en snygg och funktionell köksblandare som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Med sin pärlgrå färg och kromade detaljer ger den en elegant och modern touch. Dess utdragbara pip och engreppsblandare ger enkel användning och maximal kontroll över vattenflödet och temperaturen. Med BLANCO Tivo-S får du inte bara en stilfull design, utan också praktiska funktioner för ditt kök.
    Produkt
    Tillverkarfärg
    Pärlgrå
    Modellnamn
    Blanco Tivo-S 520755 Pärlgrå
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Typ av anslutning
    Slang
    Montering
    Integrerad
    Typ av handtag
    Spak
    Material
    Krom
    Styrning
    Engreppsblandare
    Egenskaper
    Utdragbar pip
    Diskmaskinsavstängning
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: