Köksblandare

    Target antas-s antracyt/chrom batteri

    PRODUKTKOD: 515356

    5 529,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Krom
    • Färg: Krom
    • Diskmaskinsavstängning: Nej
    • Montering: Integrerad

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Beskrivning

    Blanco Antas S silgranit 515356 Antracit

    Den Blanco Antas S silgranit 515356 antracit/krom batteri är en elegant och funktionell köksblandare som kommer att bli en perfekt komplettering till ditt kök. Den har en modern och stilren design i antracitfärg som ger en elegant touch till köksinredningen. Monteringen är integrerad, vilket innebär att blandaren kan monteras direkt på köksbänken för en smidig och diskret installation.

    Funktioner

    Den Blanco Antas S silgranit 515356 köksblandaren har enkel styrning med en greppsblandare. Det gör det bekvämt att reglera vattentemperaturen och vattenflödet med bara en hand. Blandaren har också en praktisk diskmaskinsavstängning, vilket gör det möjligt att enkelt stänga av vattenflödet till diskmaskinen vid behov.

    Kvalitet och hållbarhet

    Blanco är ett känt märke inom köksblandare och erbjuder produkter av hög kvalitet och hållbarhet. Denna blandare är tillverkad av krom vilket ger en stark och tålig yta som är lätt att rengöra och underhålla. Material av hög kvalitet och tillverkningsmetoder garanterar också att blandaren är långlivad och kommer att vara en pålitlig del av ditt kök under många år framöver.

    Välj den Blanco Antas S silgranit 515356 antracit/krom batteri för att ge ditt kök en stilren och funktionell touch. Den enkla styrningen och det integrerade monteringssystemet gör att denna köksblandare passar perfekt till alla kök. Med sin kvalitet och hållbarhet kan du vara säker på att denna köksblandare kommer att vara en tillförlitlig partner i ditt kök i många år framöver.

    Produkt
    Märke
    Blanco
    Typ
    Köksblandare
    Tillverkarfärg
    Antracit
    Modellnamn
    Blanco Antas S silgranit 515356 Antracit
    Design
    Färg
    Krom
    Specifikationer
    Diskmaskinsavstängning
    Nej
    Styrning
    Engreppsblandare
    Montering
    Integrerad
    Material
    Krom

    16 Produkter från samma kategori: